Seda Köse isimli bir anne Instagram hesabından yardım talebinde bulundu. Eski Eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini belirten Köse, “Evet itiraf ediyorum belki kadın cinayetlerinde adım yok ama evladımla birlikte adayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi sarsan #Emine Bulut cinayetinin ardından kadınlar maruz kaldığı şiddet vakalarını gündeme getirmeye devam ediyor.Seda Köse isimli bir anne, Eski eşi tarafından sürekli ölümle tehdit edildiği için hapis hayatı yaşadığını belirtti.

BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sesi duyurmaya çalışan Köse, “Evet itiraf ediyorum! Belki kadın cinayetlerinde adım yok ama evladımla birlikte adayız. Eğer evden çıkarsak öleceğiz korkusuyla evimde hapis hayatı yaşıyoruz. Eski eş tarafından ölüm tehditleri evimin penceresinden dikizlendiğim için fotoğraflar ve ses kayıtları ile devlete sığındım. Aldığım cevap bıçakla vs. yaralanma olmadığı için müdahale edemiyoruz. Devlet benim dirime sahip çıkmadıktan sonra ölüme sahip çıksa ne olur? Lütfen sesimi duyun, evladımla birlikte yaşamak istiyorum çok mu şey istiyorum Allah aşkına” ifadelerini kullandı.Köse, ayrıca eski eşinin tehditlerinin yer aldığı ses kayıtlarını da hesabından paylaştı. 

 

ONGUN HABER VE CÜNEYT DİLER İHBAR EDİYOR VE UYARIYOR

Haber ekibi olarak bu ve benzeri durumların üzerine hassasiyetle gidiyoruz, tüm adli ve idari birimler bilgilendirilecektir.

Kendisine ait olan instagram hesabıhttps://www.instagram.com/sedaa.kose00/?hl=tr eski eşinin tehdit  mesajları içeren ses kayıtları gibi delilleri var ve onca şikayete rağmen sonuç alamamış bir kadın var. Oğluyla babasıyla ve kendi hayatıyla tehdit ediliyor. Paylaşalım paylaşabildiğimiz kadar yine bir anneyi cinayete kurban etmeyelim, sosyal medya, ve tüm iletişim araçları ile olaya müdahale etmek, gerekli mercilere ihbarda bulunmak, insanlık borcudur.

SESSİZ KALMAYALIM LÜTFEN, BİR KADIN DAHA CİNAYETE KURBAN GİTMESİN...