Your browser does not support JavaScript!

Hukuk Haberleri

hukuk haberleri ve güncel hukuk gelişmeleri, hukuk ile ilgili tüm video, hukuk fotoğrafları ve hukuk haberleri ONGUN HABER sitemizde


Hukuk

148 Hakim ve Savcının Yeni Görev Yerlerine Ataması Yapıldı, Atama Kararları Resmi Gazete'de Yer Aldı.

DUYARLILIK

Davanın Hâkimi Şakir Kadıoğlu "Başbağlar Davasının Türkiye Hukuk Tarihinin Yüzkarası Olduğunu Ancak 20 Yıl Sonra Söyleyebilmişti.

Gündem

Bozdağ: "“Türkiye hukuk devletidir, yargı bağımsızdır, tarafsızdır. Hiç kimse yargı görevi yapanlara emir, talimat veremez, tavsiye ve telkinde bulunamaz ve...

Hukuk

Anayasa Mahkemesi, hdp Tarafından Sözlü Savunma Verilmemesini Tutanak Altına Aldı. Dosya, AYM Raportörüne Verildi.

ASAYİŞ

Adalet Bakanlığı'nca, Depremlerden Etkilenen İllerde Yaşanan Hırsızlık Olaylarıyla İlgili Soruşturmalara İlişkin Cumhuriyet Başsavcılıklarına Yazı Gönderildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Başsavcılığı, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Karbonmonoksit ve Zehir İddialarının Açığa Çıkması İçin Adli Tıp Kurumu'ndan 'Zehir' İncelemesi İstedi

EKONOMİ

Rekabet Kurumu'ndan Zincir Marketler ve Tedarikçilerinin de Olduğu 13 Firmaya Yaklaşık 878,6 Milyon Lira Ceza Verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Cuma Hutbesinde Türkiye'nin gündeminde Olan 6 yaşındaki Kız Çocuğunun Evlendirilmesi Ele Alındı, Tarihi Belgeler Kafa Karıştırıyor.

Hukuk

Arnavutluk (Elbasan) Asliye Mahkemesi, Kripto Para Borsası Thodex'in Kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye İadesine Karar Verdi.

Hiç Bir Peygambere (veya İnanç Önderine) Hakaret Edemezsiniz.

Hukuk

Karaman Barosu’nun 18. Olağan Genel Kurulu’nda Mevcut Başkan Avukat Oktay Yılmaz 5. Kez Güven Tazeledi.

Hukuk

#FıratYılmazÇakıroğlu'nu Cinayetinde Eski rektör Candeğer Yılmaz ve Edebiyat Fakültesi Eski Dekanı Ersin Doğer, 10’ar Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.