Your browser does not support JavaScript!

Ongunhaber Haberleri

ongunhaber haberleri ve güncel ongunhaber gelişmeleri, ongunhaber ile ilgili tüm video, ongunhaber fotoğrafları ve ongunhaber haberleri ONGUN HABER sitemizde


Gündem

DEM' lenmiş Kafalar, önce İstiklal Marşı'nı okutmadı şimdi Türk Bayrağı'nı kaldırdı. T.C. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

EKONOMİ

Volkswagen'in Manisa'da Kurmayı Planladığı Fabrika Gibi Chery de Türkiye'yi "Teğet" Geçmiş İspanya'yı Tercih Etmiş Oldu.

SİYASET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından iktidarın İsrail ile ticarete devam ettiğini gösteren belgeyi paylaştı.

Gündem

İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı bir binanın -1 katındaki işletmede çıkan yangında, 29 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Gündem

Türkiye'nin yerel seçim heyecanı, Ongun Haber, Ongun Radyo ve Ongun TV de 17 00'den itibaren başlayacak özel canlı yayınla internet...

EKONOMİ

Bakan Şimşek,"Dünya Bankası ile yürüttüğümüz verimli işbirliği kapsamında 3 ayrı proje finansmanı için 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik"açıklaması yaptı.

DUYARLILIK

Ramazanda Müslüman ülkelerde gıda israfının arttığı, dünya genelinde hali hazırda yaşanmakta olan gıda krizinin derinleşmesine neden olduğu kaydedildi.

DÜNYA

BBC tarafından aktarılan habere göre İngiliz Kraliyet Ailesi çok önemli bir olayı duyurmaya hazırlanıyor..

SİYASET

31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

ÇEVRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akbelen Ormanları'nın çevresindeki tarım arazisi için üç gün önce verdiği acele kamulaştırma kararını iptal etti.

DUYARLILIK

Seçmenler Belediye Başkan adaylarının kendileri ve birinci derece yakınlarının malvarlıklarının kamuoyuyla paylaşılması için çağrıda bulundu.

Hukuk

148 Hakim ve Savcının Yeni Görev Yerlerine Ataması Yapıldı, Atama Kararları Resmi Gazete'de Yer Aldı.