The Washington Post'ta yer alan habere göre, Bir grup hacker, Dünya Sağlık Örgütü, Gates Vakfı ve ABD Sağlık Bakanlığı'na (NIH) ait 25 bin e-posta adresi hackledi ve bu bilgileri derin ağlarda paylaştı.

Çin'in Wuhan şehrindeki viroloji enstitüsü ile Bill Gates vakfı ve dsö'nün yazışmaları hacklendi, sızan ilk belgeye göre, wuhan viroloji enstitü yöneticisi Shi Zhengli'nin 19 Ekim 2019'da corona virüslü bir buz parçasını canlı hayvan pazarına bıraktığı iddia ediliyor!

Terör gruplarını çevrimiçi olarak izleyen SITE İstihbarat Grubu'na göre, bilgisayar korsanları yaklaşık 25.000 e-posta adresini ve küresel salgınlara karşı savaşın ön saflarında yer alan grupların şifrelerini paylaştılar.

Gates vakfı, dünya sağlık örgütü (who) ve wuhan viroloji enstitüsü'nün siber saldırıya uğradığı; binlerce e-posta, şifre ve belgenin çevrimiçi olarak bilgi ağlarında paylaşıldığı, teyit edlen saldırıdaki sözkonusu içerikler ise doğrulandığı alınan bilgiler arasında.

Belgelerin, e-postaların ve şifrelerinin birçok ekran görüntüsü de Twitter'da yayınlandı. Veriler Pazar ve Pazartesi günleri sızdırıldı.

Maryland merkezli SITE, Ulusal Sağlık Enstitüsü'nün (NIH) çevrimiçi yayınlanan 9.938 e-posta ve şifreyle hacklemenin en büyük kurbanı olduğunu söyledi. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinin 6.857 e-posta ve şifresi, Dünya Bankası'nın 5.120'si ve DSÖ'nün 2.732'si de sızdırıldı.

Ancak SITE, e-posta adreslerinin ve şifrelerinin orijinal olup olmadığını doğrulayamadı. Avustralyalı bir siber güvenlik uzmanı Robert Potter, DSÖ e-posta adreslerinin ve şifrelerinin gerçek olup olmadığını doğrulayabildiğini iddia etti.

FRN, bilgisayar korsanlarının Bill Gates, DSÖ ve Wuhan'daki bir laboratuvara ait hesapları başarıyla hacklediğini bildiren Dr. Fauci'den fon alan koronavirüs araştırma yeri olduğuna inanıyor. FBI'ında bunu önlemek için bazı web sitelerini şimdiden engellemeye başladığı söylendi.

İddialar arasında Çin Devleti’nin Biyo Genetik Savaş Mantığı İle bu virüsü Doğu Türkistanda Uygur Türkleri arasında yaymak suretiyle bir soykırım planladığı biçiminde yazışmalarda UsaHackers arşivinde bulunuyor.

COVİD-19, HIV VİRÜSÜNDEN YAPILDI İDDİASI

Çin'de başlayan koronavirüs salgınına karşı çok geç kalan Dünya Sağlık Örgütü, Wuhan Viroloji Enstitüsü ve Microsoft'un sahibi Bill Gates'e ait Gates Vakfı hedef alandı. E-posta şifrelerini ele geçiren hackerlar, Covid-19'u HIV virüsünden (AIDS) yapay bir şekilde üretildiğini belirten mesajlar paylaşmaya başladı.

Yaşanan siber saldırıyı üstlenen UsaHackers, verileri yakın zamanda internet sitelerinden paylaşacaklarını açıkladı. Uzun bir süredir ise Bill Gates ile ilgili birçok komplo teorisi ortaya atılmıştı. UsaHackers gurubunun başlarına tahmin edileceği yahut edilemeyeceği biçimde bir şeyler gelmezse yayınladıkları verilerden neler çıkacağı merak konusu oldu.

Görünüşe göre koronavirüs salgınının arkasındaki gerçeği arayanların, Dünya Sağlık Örgütü, Wuhan biolab ve Bill ve Melinda Gates Vakfı'nı hacklediği iddia ediliyor. Kullanıcı adları ve şifreler içeren bir dizi büyük veritabanı sızdırılmış.

Zincir Markette Zincirleme SKANDAL! Zincir Markette Zincirleme SKANDAL!

Bilgisayar Korsanları Ne Arıyor?

Birçoğu Gates Vakfı'nın “işlev kazancı” araştırmasıyla bağlantılı olduğunu düşünüyor. Bu, bilim adamlarının bir virüse ölümcül özellikler ekledikleri bir işlevi açıklar. 2015 yılında ABD'de bir moratoryum tarafından yasadışı ilan edildi ve araştırmalar Wuhan'a taşındı.

COVID-19 görünüşte bir laboratuvarda yapıldı. Fransız Nobel ödüllü bilim adamı Luc Montagnier , bunun böyle olduğunu açıkça iddia ediyor. Ona göre, bu virüsün doğal olarak meydana gelme olasılığı yoktur. 3 farklı virüsün “yerleştirme noktaları” na sahiptir. Bu, 1 COVID -19 da birleştirilen 3 ayrı hastalığın bir arada olduğu anlamına gelir.

Fransız CNews kanalına verilen bir röportajda ve Pourquoi Docteur tarafından yapılan bir podcast sırasında, HIV'i (İnsan İmmün Yetmezlik Virüsü) birlikte keşfeden profesör Montagnier, koronavirüs genomunda HIV unsurlarının ve hatta “sıtma tohumu” unsurlarının varlığını iddia etti. Asia Times'daki bir rapora göre, durum çok şüpheli.

https://www.livemint.com/news/world/nobel-winning-scientist-claims-covid-19-virus-was-man-made-in-wuhan-lab-11587303649821.html

Binlerce e-posta, şifre ve belgenin çevrimiçi olarak sızdırıldığı söyleniyor. Belgelerin, e-postaların ve kimlik bilgilerinin ekran görüntüleri şu anda açık web'de, hatta Twitter'da halen paylaşılıyor.

Katehon olarak bilinen bir Hıristiyan hacker grubunun Gates Foundation verilerini hacklediği ve bunu başka bir hacker grubu olan ABD Hacker'larına aktardığı söyleniyor. ABD Hacker'ları verileri WHO, Wuhan Lab ve CDC'yi kesmek için kullandı ve daha fazla sızıntı vaad ediyor.

Bir sonraki adımımız: Kaçak banka havaleleri açıkça Bill ortaya #Gates tüm anlatıyı kontrolünde bir eli oldu # COVID19 ait pandemik ve yozlaşmış yetkilileri #who , #CDC da çekerken ve Dünya Bankası cebinde olmuştur bütün zaman Çin'den rüşvet . # ID2020 pic.twitter.com/nv16ybn1TW

- USA HACKERS (@usahackers) 21 Nisan 2020

                                 Doğrulanmamış raporlar arasında şeytani cadı Marina Abramovic'in e-postasının da saldırıya uğradığı yer alıyor.

Saldırıya uğrayan Microsoft / Gates hesaplarının bir geçmişi var , bu nedenle bu benzeri görülmemiş veya imkansız olmayacaktır.

#GatesHacked #BillGatesIsEvil #BillGates #FallCabal daha fazla konu daha fazla fotoğraf pic.twitter.com/n9TFboX9DW

- Amy (@ AmyDresser6) 21 Nisan 2020

Atlantik Konseyi'nin Deep State - kontrollü yayını

Gates Vakfı, Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) ve Çin'in Wuhan merkezli bir viroloji merkezinin e-posta adresleri ve şifreleri gibi görünen bir veri dökümü ve dolaşımı, şu anda dünya çapında koronavirüs pandemisine karşı mücadeleye liderlik eden önde gelen hükümet ve sivil toplum gruplarından bazılarını korkutmak için bir girişim gibi görünüyor, ancak e-postaların ve şifrelerin çoğu eski.

UsaHackers tarafından elde edilen verilerin bir listesinden özel olarak bakıldığında, daha önce saldırıya uğramış kullanıcı adlarının ve önceki veri ihlallerinden derlenmiş şifrelerin bir araya gelmesi gibi görünebilir, ancak UsaHackers veri ihlallerini derleyen haveibeenpwned.com web sitesi üzerinden bir dizi e-posta adresi çalıştırdı ve test ettiğimiz adreslerin her birinin önceden bilinen veri ihlallerinin bir parçası olduğunu keşfetti. Bunların birçoğu site tarafından, site tarafından izlenen büyük kullanıcı adları ve parolalar listesinde dağıtıldığı da doğrulandı.

Son haftalarda aşırı sağ aşırılık yanlıları, COVID-19 salgını hakkında dezenfeksiyon ekerek, sosyal kaos yaratma umuduyla protestoları ve hükümet karşıtı duyguları körükledi. Pek çok , toplumun çöküşünü hızlandırmak için terörist eylemler çağrısında bulunan şiddetli politik doktrinin takipçileri olan “hızlandırıcıların”, mevcut salgında virüsü korumaya çalışan zayıflamış hükümetleri test etme fırsatı gördüğünü .

Haber Linki: https://www.fort-russ.com/2020/04/c...KRx5FbUM5X30kAgZW5BhxyExWrugPt_nrCQIi8302OxbA

Wuhan Institute of Virology lab