KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş'ta bir dizi etkinliğe katılmıştı. Karaman'a döndükten sonra halsizlik ve yorgunluk nedeniyle bir süredir konutunda istirahat eden Rektör Akgül, Salı günü Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine müracaat etti. Kendisi ve Ailesine Acil Olarak Uygulanan Muayene ve testlerden sonra Korona Virüs (Covid-19) teşhisi konulan, KMÜ Rektörü Prof.Dr.Akgül tedavi ünitesine alındı.

KMÜ Rektörlüğünde çalışan ve Rektör Akgül'e teması olanların testleri negatif çıkmasına rağmen ailesi ve yakın çalışma ekibi de evlerinde karantina uygulamasına alındı, Sayın Rektör ileHaziran 202 ayı itibarı ile temasta olan Karaman ve Çevresindeki Şahıslar ve ailelerinin vakit geçirmeden,Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine müracaat etmeleri gerekmekte...

Alınan bilgiye göre; KMÜ Rektörü Prof Dr. Mehmet Akgül'ün tedavisi son aşamasına geldiği, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ağır Korona Virüs semptomlarını göstermemesine rağmen, testinin pozitif çıkması nedeniyle Karantinaya alındığı belirtildi. Yapılan filyasyon çalışmaları neticesinde pozitif başka vakaya rastlanmazken, yakın çalışma ekibi ve ailesine testlerin tekrarlandığı belirtildi.

Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor