Sosyal medya platformu Twitter'da @becedeniz isimli  ahlak düşkünü, saygısız ve kişiliksiz olduğu inananlarca teyid edilen, muhtemelen hafifmeşrep bir kadın profilini anımsatan bir twitter hesabı üzerinden;Müslümanlara, İslâm dinine ve Hz. MUHAMMED'e (S.A.V.) yönelik hakaret ve aşağılama içeren paylaşımlar yapıldı.

Katliam Taşeronu: ‘Haberlere kulak asmayın, işe çıkıyoruz’! Katliam Taşeronu: ‘Haberlere kulak asmayın, işe çıkıyoruz’!

İslâm Peygamberi Hz.MUHAMMED (S.A.V) hakkında hakaret ve haksız itham içeren  @becedeniz isimli  Twitter hesabı üzerinden yapılan şeref yoksunu ve provokatif paylaşımda Müslümanlar'ın da kendisi gibi olduğuna yönelik bir argo nitelendirmeye de yer verildi.

İnançlı, insan hak ve hürriyetlerine saygılı ve duayrlı Twitter hesaplarınca tepki alan paylaşım kısa süre de Twitter'da viral oldu. bahsekonu paylaşım hakkında yorumlar yapan bazı twitter kullanıcıları "-tarafımızdan en kısa zamanda yasal yollara başvurulacak ve bu paylaşımı yapan ilgili hesabın sahibi yada sahipleri her kimse yasal bedel ödemesi adına kanuni sınırlar dahilinde iz sürülecektir." ifadeleri kullanıldı.

ŞEREF YOKSUNU HESAP BİRDEN BİRE KAPANDI AMA  IP VE M.A.C BİLGİLERİ EGM'DE

İslâm Peygamberi Hz.MUHAMMED (S.A.V) hakkında hakaret ve haksız itham içeren  @becedeniz isimli  Twitter hesabı gelen tepkiler ve başlatılacak olan yasal işlemlerden korktuğu için  hesabını sildi,Lâkin  Tüm I.P ve M.A.C bilgileri dökümü alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılıklarınca aynı profil ismiyle açtığı farklı sanal platformlar üzerinden takibe alınan bu hesabın sahibi veya sahipleri ile ilgili yapılacak olan yasal işlemlere ONGUNHABER ekibi olarak, taraf ve konunun takipçisi olacağız.

مَن كَانَ عَدُوًّا لِّلّهِ وَمَلآئِكَتِهِ وَرُسُلِهِ وَجِبْرِيلَ وَمِيكَالَ فَإِنَّ اللّهَ عَدُوٌّ لِّلْكَافِرِينَ

HİÇ BİR PEYGAMBERE (VEYA İNANÇ ÖNDERİNE) HAKARET EDEMEZSİNİZ...

SÜREKLİ OLARAK "SORUŞTURMAYA YER OLMADIĞI" KARARI ALAN BİR PROVOKATÖR K.DUZ DAHA VARDI HATITRLAYALIM NELER PAYLAŞMIŞ SOSYAL MEDYA (FACEBOOK HESABINDA...)