Cinayetle Son Bulan Olay; Karaman Merkeze Bağlı Külhan Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi Üzerinde Bulunan Dilek Apartmanı'nın 3. Katındaki Dairede (Karaman Merkez Migros Mağazası Karşısı) Yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Bekir Erdoğan ve arkadaşları, birlikte kiraladıkları bekar evinde alkol almaya başladılar. Bir süre sonra şahıslar arasında henüz biinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erdoğan, kalbine aldığı tek bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Kavga seslerini duyanların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Adrese gelen sağlık ekibinin, yaptığı müdahale sonuç vermedi Bıçakla ağır yaralanan Bekir Erdoğan’ın hayatını kaybettiğini tespit edildi.



Cinayetle sonuçlanan kavganın yaşandığı binada güvenlik önlemi alan polisler olay yerine sosyal medya paylaşımları üzerine acil intikal eden cenazenin ailesinin ısrarlı soruları karşısında zor anlar yaşadılar.



Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Erdoğan’ın cansız bedeni cenaze aracıyla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.



Yaşanan cinayetin ardından Erdoğan ile birlikte evde alkol aldığı ileri sürülen arkadaşları C.D., R.T.’yi gözaltına alırken, kayıplara karışan C.T.’yi ise yakalamak için çalışma başlattı.



Gözaltına alına C.D'nin sağlık raporu için getirildiği hastanede güçlükle ayakta durduğu görüldü. Olayla ilgili adlî soruşturma devam ediyor. 

Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!