Your browser does not support JavaScript!

Ceza Haberleri

ceza haberleri ve güncel ceza gelişmeleri, ceza ile ilgili tüm video, ceza fotoğrafları ve ceza haberleri ONGUN HABER sitemizde


EKONOMİ

Yılbaşından Sonra Emlak Vergisi, MTV, Trafik Cezaları, Ehliyet ve Pasaport Harçları, Araç Muayene Ücretleri Gibi Kalemlere % 60'a Yakın Oranda...

ASAYİŞ

Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine Göre; MİT Bünyesinde Milli İstihbarat Akademisi Kurulacak.

ASAYİŞ

Yeni Yılın Yaklaşmasıyla 2023 Yılının Trafik Cezalarına Gelen Zamları Netlik Kazanmaya Başladı. İşte 2023 Yılının Trafik Cezaları…

EKONOMİ

Rekabet Kurumu'ndan Zincir Marketler ve Tedarikçilerinin de Olduğu 13 Firmaya Yaklaşık 878,6 Milyon Lira Ceza Verildi.

ASAYİŞ

Bugün TBMM'ne Gelecek Olan 52. Maddelik Torba Kanun Teklifine Son Anda Eklenen Bir Madde İle, Salgın Döneminde Maske Takmayanlara Verilen...

Hukuk

#FıratYılmazÇakıroğlu'nu Cinayetinde Eski rektör Candeğer Yılmaz ve Edebiyat Fakültesi Eski Dekanı Ersin Doğer, 10’ar Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

EKONOMİ

Perakende Zincirlerine Yönelik Satışlarında, Yeniden Satış Fiyatı Belirlediği İddiasıyla Hakkında Soruşturma Başlatılan 4 Milyon 407 Bin 979.26 TL Ceza Verildi.

Dönemin Ege Üniversitesi Rektörü Candeğer Yılmaz İle Eski Dekan Ersin Doğer, "Görevi İhmal" Suçundan 20 Biner TL Para Cezasına Çarptırıldı.

ASAYİŞ

Konya'da Saat 23:00 Sıralarında Meydana İnen Yaklaşık 50 Esnaf alkışlar Ve ‘Küçük Esnafa Dokunma’ Sloganları Eşliğinde Yürüyerek Cezaları Protesto Etti.

Demokrasi için Medya, Medya için Demokrasi Projesi’nin (M4D) 2021 Yılı Nisan-Mayıs-Haziran Dönemi “Medya İzleme Raporu” Yayımlandı.

EKONOMİ

Kapsamlı Borç Yapılandırması ve Matrah Artırımı Getiren Ekonomik Reform Teklifi Meclis Genel Kurulu'nda Kabul Edildi.