Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Adayı Mahmut Ünüvar hemşehrileriyle Karaman’ı ve Karaman’ın geleceğini konuşarak ilerliyor.

Tokat'ta AK Parti'den seçim maratonu Tokat'ta AK Parti'den seçim maratonu

Ünüvar; tarih, kültür ve sanayi şehri Karaman'ın çözüm bekleyen sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek " Karaman'ın tüm sorunlarını Türk yurdu Karaman'a yakışır şekilde Türkçe konuşup, Türkçe çözeceğiz" dedi.Mahmut Ünüvar açıklamasını şöyle sürdürdü:

 "Karaman'ın bütün kadim değerleri Türkçe ile varlık göstermiştir. Biz bu emanetin bilinci ve sorumluluğu içinde bu emaneti hak ettiği şekilde yükselteceğiz. Bu yükseliş Karaman'ın yükselişi olacaktır. Bu bizim için milli bir sorumluluk, Karaman'ı ve aziz hemserilerimi Türkçe ile temsil etmek birinci vazifem olacaktır.

Allah nasip ederse mecliste Karamanlının sesini Karamanoğlu Mehmet Bey'in nidasındaki dik duruşu ile temsil edeceğim. Atatürk'ün işareti bu güç damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Bu güç, Karamanlı hemşerilerimin desteği ile daha da güçlenmektedir. Her birinizden Allah razı olsun. Sağolun var olun. Gayemiz, hedefimiz ve istikametimiz daha güçlü bir Karaman'dır."

Ünüvar’ın ilçedeki ziyaretlerine; İl Başkanı Durmuş Yıldızbaş, İlçe Başkanı Memiş Vural ve Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ile partililer eşlik etti.

Mahmut Ünüvar