Your browser does not support JavaScript!

Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri ONGUN HABER sitemizde


DUYARLILIK

Seçmenler Belediye Başkan adaylarının kendileri ve birinci derece yakınlarının malvarlıklarının kamuoyuyla paylaşılması için çağrıda bulundu.

EKONOMİ

Karaman'da İş dünyasının genç usta adayları kendi işletmelerini kurma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.

SİYASET

CHP’nin Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini üstlenen önceki dönem milletvekili Gürsel Tekin, istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Adayı Mahmut Ünüvar, Seçim Çalışmalarına Ayrancı İlçesinde Devam Etti.

YEREL

MHP Karaman Milletvekili Adayı Mahmut Ünüvar, “Her alanda gelişmişlik, tarımın korunması ve desteklenmesiyle mümkündür” dedi.

YEREL

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Karaman 28. Dönem Milletvekili Adayları İl Teşkilatınca Düzenlenen İftarda Tanıtıldı.

SİYASET

Eski Karı Koca Milletvekili Adayları Ayrı Yollara Gitmeyi Tercih Eden Kardeşler...

SİYASET

CHP Genel Merkezi, 81 İl Başkanlığına Milletvekili Aday Belirme Yöntemiyle İlgili Bir Genelge Gönderdi.

YEREL

İYİ Parti’nin 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Emekli Asker Mehmet Gümüş, Taşeli Bölgesinde Güçlü Aday Adayları Arasında Yer Alıyor.

SİYASET

Milletvekili Aday Adaylığı İçin AK Parti Karaman İl Başkanlığı Görevinden İstifa Eden Abidin Çağlayan, AK Parti Teşkilatının Desteğiyle Başvurusunu Yaptı.

SİYASET

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Yapılan Altılı Masa Toplantısının Ardından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayının Kemal KILIÇDAROĞLU Olduğu Açıklandı.

Genel

HDP'den Aday Adayı Olan Arzakçı İle İlgili MHP'den Açıklama Geldi Ama...