Akbank’ta yaşanan sorunun bir benzeri şimdi de Ziraat Bankasında yaşandı. Ziraat Bankası kullanıcıları uzun süre ATM, mobil ya da internet bankacılığı üzerinden işlem yapamadı.

Ziraat Bankası'na internet üzerinden giriş yapmaya çalışan müşteriler hata ile karşı karşıya kalıyor. Geçtiğimiz günlerde Akbank uygulamasına giriş yapmaya çalışan müşteriler de kullanıcı hatası ile karşı karşıya kalmış ancak kademe kademe sorun çözümlenmişti,AKBANK müşterilerinden ne kadarının kayıp ve diğer mağduriyetler yaşadığı hakkında hâlen bir açıklama yapmadı. 

Güvenlik ve İstihbarat birimlerinde, Uluslarası bir yada birkaç siber korsan yapılanmadan şüphelenilmekte.ortaklaşa ve planlı olarak düzenlendiği düşünülen bu saldırıların,başta finans kurumları olmak üzere Nüfus işleri, Adalet Bakanlığı Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ve bağlı birimlerine de yapılacağı tespitleri yapılmakta.

ULUSLARASI SİBER KORSAN ŞEBEKLER TÜRKİYEYİ TEST EDİYOR,ASIL SALDIRI NE ZAMAN?

İş Dünyası Konfederasyonu Genel Başkanı Osman Ünsal, „Siber saldırılar başladı demiştim. İlk olarak Akbank’ta başladı. Şimdi de Ziraat Bankası çöktü! Devamı gelecek!“ şeklinde bir paylaşımda bulundu.

ekran-resmi-2021-07-14-14-16-44.png

Yarın milyonlarca memur ve emekli maaşlarını alacak. Akbank’takine benzer bir durum oluşması düşüncesi, milyonlarca Ziraat Bankası müşterisini tedirgin etti. sistemdeki sorunun bir süre sonra düzeldiği bildirildi.

ekran-resmi-2021-07-14-14-16-25.pngekran-resmi-2021-07-14-14-16-52.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ziraat mobil uygulama neden açılmıyor? Ziraat Bankası mobil çöktü mü, ne zaman açılacak?                       

Uygulamada yaşanan aksaklığın teknik bir sorundan mı kaynaklandığı veya başka nedenden dolayı mı hata verdiği henüz bilinmiyor. Konuya ilişkin Ziraat Bankası tarafından açıklama bekleniyor.

Sosyal medyada duruma ilişkin tweet yayınlayan Ziraat kullanıcıları sorunun en kısa zamanda çözülmesini talep ettiğini ve kalıcı olmadığını umduklarını ifade ettiler.

Ziraat mobil uygulama neden açılmıyor? Ziraat Bankası mobil çöktü mü, ne zaman açılacak?

Katliam Taşeronu: ‘Haberlere kulak asmayın, işe çıkıyoruz’! Katliam Taşeronu: ‘Haberlere kulak asmayın, işe çıkıyoruz’!

Ziraat mobil uygulama neden açılmıyor? Ziraat Bankası mobil çöktü mü, ne zaman açılacak?

Ziraat mobil uygulama neden açılmıyor? Ziraat Bankası mobil çöktü mü, ne zaman açılacak?