Zaman zaman DBP- HDP Saflarında Milletvekili Adaylığı ile gündeme gelen FETÖ ile İrtibatı ve İltisakı Nedeniyle Kapatılan TARAF Gazetesi Yazarı,pkk'nın günlük yayın organı,Ülkede Özgür Gündem, Özgür Politika gazetelerinde köşe yazarlığı yapan; Demokraktik Açılım! Toplantılarının Aranan İsmi; Hâlen AK Parti  MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, ABD'nin yeni başkanı John Biden'le ilgili "ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geldiği ve aslen Bıruki aşiretinden olduğu" iddiasını ortaya attı.

Arka Planın'da; "Biliçaltına ABD Başkanı Joe Biden’in Ortadoğu’da Kürtlere ve Ermenilere yakın bir çizgi izleyeceği değerlendirmelerini periyodik algı yönlendirme zemini oluşturma" gizlenen bu paylaşımın Orhan Miroğlu tarafından yapılması ŞAŞIRTMADI...

109 Yıl Sonra "Havada, Karada ve Denizde Yankılandı" 109 Yıl Sonra "Havada, Karada ve Denizde Yankılandı"

Miroğlu'nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu, İddia karşısında şaşkınlığını gizleyemeyenler Kürt Faşizminde Mantık Eşiği Aşıldı ve benzeri yorumlar yaptılar.

Twitter hesabından "Geçenlerde konuştuğum bir Kürt dostum söyledi, ciddi olduğuna inanmak zor olsa da, amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil" diyen Miroğlu, "Birileri diyormuş ki, Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş! Erivan’dan ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş ve aslen Bıruki aşiretindenmiş!" diye yazdı.

Miroğlu'nun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar tweetin altına; "Burası da zaten Atlantik", "Hımm yani bunu okuduk da ne geçti elimize ne kazandırdı bize yani akrabası mıymış", "Milli piyangodan para çıkanın akrabalarının arayıp çoğalması gibi bir şey olmuş bu", " Kamala Harris'in de Arnavut olduğu söyleniyor gerçek ismi Kamile Harisi imiş" şeklinde yorumlar yazdı.

EVET EVET ÖYLE İSE CHE GUEVARA (Ernesto Guevara de la Serna)" DA KIRIM TATARIDIR :))

SİYASAL KÜRTÇÜLÜĞÜN TEORİSYENLERİNDEN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ ORHAN MİROĞLU KİMDİR

Orhan Miroğlu, (d. 1953; Midyat, Mardin, Türkiye) Kürt asıllı Türk siyasetçi, gazeteci ve yazar.

Gençlik seneleri Batman ve Diyarbakır şehirlerinde geçti. 1970-1980 yılları arasında demokratik gençlik hareketi içinde bulundu. 1980 senesinde Diyarbakır Eğitim Enstitüsü Edebiyat Bölümü'nden mezun oldu. Bir senelik öğretmenlik görevinde bulundu. 12 Eylül 1980 askerî darbesinden sonra tutuklanarak Devlet Güvenlik Mahkemesi'ne çıkarıldı. Türkiye Kürdistanı Sosyalist Partisi davasından 15 yıl mahkûmiyet cezasına çarptırıldı ve Diyarbakır Cezaevine gönderildi. 1988 yılında cezaevinden tahliye edildi. 1995 senesine kadar siyasi yasaklıydı. 1999 yılından bu yana önce HADEP, DEHAP ve Demokratik Toplum Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Radikal İki, Ülkede Özgür Gündem, Özgür Politika ve BirGün'de köşe yazarı olarak görev aldı. Taraf gazetesinde "Yüzleşme" adlı köşesinde yazan Miroğlu 3 Eylül 2012 tarihinde Taraf gazetesinden yazısı yayınlanmadığı gerekçesi ile ayrılmıştır. Orhan Miroğlu, Aralık 2012 itibarıyla Star gazetesi’nde yazmaya başlamıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yazar, yazdığı yazılardan dolayı ölüm tehditleri almıştır. Miroğlu, 6 Eylül 2010 tarihli Taraf'taki köşesinde kendisini kimliği belirsiz bir kişinin ölümle tehdit ettiğini duyurdu.[2] Ayrıca Kasım 2010 tarihinde HPG Online adlı web sitesinde Toprak Cemgil tarafından yazıda Miroğlu için "Bıçağın altında dolaşıyor [...] sözün özü böyle giderse kırmızı kalemle çekilen bir çizgi devreye girer! Miroğlu da mortoğlu olur bu toprakların tarihinde!" dendi.

(Doğruluğu Teyit Edilmemiş Bir Afişte Orhan Miroğlu'nun Söylediği İddai Olunan Sözler...)

22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde Demokratik Toplum Partisinden Mersin milletvekili adayı oldu.

7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde AK Parti'den Mardin Milletvekili seçilmiştir. (Kaynak: WİKİPEDİ :https://tr.wikipedia.org/wiki/Orhan_Miro%C4%9Flu)

(Doğruluğu Teyit Edilmemiş Bir Afişte Orhan Miroğlu'nun Söylediği İddai Olunan Sözler...)