Çanakkale’de yayın yapan yerel gazete, Siyasi Baskılar ve Seçime Katılan Partilerin Medya Teşekkülleri Arasında Ayrımcılık Yapmasına ilk sayfadan isyan etti.

Çan ilçesinde yayın hayatını sürdüren Çan’ın Sesi gazetesi, bugünkü ilk sayfasının tamamını protestoya ayırdı.İlk sayfada, beyaz zemin üzerine “Var ol AK Parti”, “MHP’li başkan çok süper”, “Bu vekil bir harika dostum” ve “Çok yaşa CHP” sloganlarını yayınladı. Gazete, sloganların altında şu ifadelere yer verdi:

İftiranın Mantığı Hep Aynı İftiranın Mantığı Hep Aynı

KRAL BİR HAREKET OLARAK NİTELENDİRDİĞİMİZ MESLEKTAŞLARIMIZI  TEBRİK EDERİZ BİZE DE BİR VİZYON BELİRLEDİLER.; MEDYA TEŞEKKÜLLERİ VE İNTERNET HABER SİTELERİ HAKKINDA OLUMLU ELEŞTİRİDE BULUNAN MESLEKTAŞLARA HEDİYE VAAD ETTİĞİ HALDE (YAMYAMLAR) TABİRİNİ KULLANABİLEN AMA  BİR HAYLİ AMATÖR METODLAR KULLANARAK  İNKAR EDEN  HABER SİTELERİ HAKKINDA UTANMADAN AYRIMCILIK YAPAN KOMİK BİR MİLLETVEKİLİ ADAYI İLE;

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI ÇAĞRIYA KENDİ PARTİSİNİN YÖNETİCİLERİNDEN BİLE CEVAP ALAMAYAN, MEDYA MENSUPLARINI KENDİ SINIRLI BEYNİ İLE  DALGAYA SARMAYA ÇALIŞAN MUHABBET TRAŞ TİPLERİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞI ALGI YÖNETİMİ GİRİŞİMİNİ DE NOT ALDIK.

“Bugünkü 1’inci sayfamız tam istediğiniz gibi sevgili siyasetçiler. Haklarında sürekli iyi şeyler okumak isteyen, aleyhte hiçbir yazıya tahammülleri olmayan ve bunun için hakaret, tehdit dahil her yola başvuran bazı siyasilere çağrımızdır. Halk için iyi ve güzel şeyler yapın. Aksi halde bizi susturamazsınız.”