Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül,KMÜ'nün tanıtımını içeren basılı tanıtım malzemeleri ve çam sakızı çoban armağanı hediyeler ile Tüm Basın Mensuplarının Yeni Yılını Kutladı.

Prof.Dr. Mehmet AKGÜL' ün,Hiç bir medya gurubunu ve çalışanı olan basın mensubunu ayıt etmeden,ötekileştirmeden, dışlayıp,yabancılaştırmadan yapılan bu kadirşinas jest dolayısı ile Karaman yerel medyası ve ulusal ölçekteki medya guruplarının Karaman temsilcilerince mutluluk ve sempati ile karşılandı.

Medeniyet Eğitime Verilen Değer İle Ölçülür Medeniyet Eğitime Verilen Değer İle Ölçülür

Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül tarafından hatırlanmalarını mutlulukla karşılayan basın mensupları "- Bir nev'i kamu görevi üstlenen ve halkın haber alma hürriyeti'nin doğrudan teminatı olan irili ufaklı ama sürekli duyarlı ve cesaret timsali olan basın mensuplarının asılsız ve boş yere yıpratıldığı, ruhunun örselendiği, liderlerinin doğum gününü dahi ıskaladığı halde siyasal kimlikleri ile sempati merkezi olmaya çalışan bir kısım kamu görevlilerinin birdenbire nezaketi ve zerafeti unutuverdiği bu zaman diliminde, Mehmet Akgül Hocamınızın bizleri ayırt etmeden hatırlaması sadece işi düştüğü seçim zamanlarında elimizi sıkıp haber yaptırmak için aranılan biri olmadığımızı hatırlattı bize,Mehmet Akgül Hocamıza çok teşekkür ederiz." diyerek bu şık ve zarif jest'e karşı duygularını belirttiler.