Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Karaman Valiliği tarafından tahsis edilen Hacı Celal Mahallesi 548 Sokakta bulunan yeni binasına taşındı.


Vali Mehmet Alpaslan Işık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bir arada hizmet vereceği yeni binanın açılışına katıldı.

10 Temmuz 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa Vali Işık’ın yanı sıra, AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof.Dr.Namık Ak, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin MUŞMAL,Rektör Danışmanı Doç.Dr. Ziyaeddin KIRBOĞA ve Vali Yardımcıları Kamuran Mustafa Ballı ve Mehmet Özmen,Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes ÇIKRIK,  İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş ve Gaziler, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayat ve il protokolünden bazı STK temsilcileri katıldı.

Karaman Valiliği tarafından tahsis edilen ve Hacı Celal Mahallesinde hizmetlerini sürdürecek olan binanın açılışının ardından Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI tarafından, Vali Hakkı Teke Ormanında şehit yakınları,gaziler ve protokole ikram edilen yemekte Vali Mehmet Alpaslan IŞIK ve davetliler bir araya geldi.

Şehir Protokolünü oluşturan bazı atanmış bürokratlar ile yerel yönetim kademelerinde bulunan bir kısım seçilmiş temsilci ve yöneticiler, bir kısım Kulup ve Dernek idarecileri arasında Karaman ve Karamanlılar ile ilgili yakışıksız nitelendirmeler içeren sohbetler davetliler arasında kaygı ve üzüntüye sebep oldu.

Görev yaptıkları şehir hakkında üslupsuz değerlendirmeler yaptıkları bilgisine ulaşılan Karaman Protokolü'nün bazı atanmış ve seçilmiş üyeleri ile bulundukları yerleşim birimlerinde seçilmiş yerel yönetici olan sözde yerli şahıslar ile her dönemde kıvrak tavır ve hareketlerle en az bir dernek,kulüp veya sivil toplum kuruluşunda Başkanlık vazifesi üstlenen ilin renkli, yüksek karakterli (!) ve tanınmış simalarının; yapılan bu yakışıksız değerlendirmeleri kahkahalar eşliğinde dinlemeleri davetlilerce ibret ve kaygı ile izlenerek hafızalara not alındı.

BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!

AÇILIŞ VE DAVETTEN GÖRÜNTÜLER