İspanya merkezli giyim markası ZARA'nın reklamı sosyal medyayı ayaklandırdı. Sandaletleri ekmeklerin üstüne konumlandıran dev giyim markasına yönelik binlerce tepki tweeti atıldı.

‘Ekmek konsepti’ şeklinde akla ziyan bir tanıtım yapan şirket, yere koyulan ekmeğin üzerine sandalet onun da üzerine ekmek ve yine ekmeğin üzerine sandalet koydu.

Yaşananlara kayıtsız kalamayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "Allah size o ekmeğin kırıntısını nasip etmesin." dedi.Dünyanın en büyük giyim şirketlerinden biri olan ZARA, internet sitesinden satışa sunduğu deri sandaletin görselinde ekmekleri kullandı. 50 euroya satılan ürünün görselinde, ekmeklerin üstüne sandaletler yerleştirildi.

Builk rezalet değil haberin sonlarında belgeleriyle göreceğiniz rezaletler resmi geçidini gördüğü halde ses çıkarmaya her kurumsal yapı her mukaddesatçı yada manevi değerlere saygısı olan birey ve kurumlar sorumluluk altındadır.

EKMEKTEN ÇANTA, ET'TEN ELBİSE,AYAK ALTINDA EKMEK, SIRADA HANGİ REZİLLİK VAR ZARA!!!

Sandaletlerle ekmeğin üzerine basıldığı görsele sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar görseli büyük bir saygısızlık olarak nitelerken ZARA'dan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.#zarahaddinibil etiketiyle Twitter'da paylaşım yapan kullanıcılar, ZARA'nın yaptığı hatadan bir an önce dönmesini istedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI AMA SÖZDE MUKADDESATÇI STK'LARDAN "TIK " YOK...

Olaya ilişkin değerlendirmede bulunan vatandaşlar, kendilerini sözde maneviyatçı, mukaddesatçı olarak tanıtan siyasi partiler, kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarına ve bu kurumsal yapıların temsilcilerine tepki gösterdiler." Makam Dağılımında İstediklerini Alamayınca Sokaklara Dökülen,İnannların görevlerini yapmak için gittikleri ibadethanelerin önlerini siper ederek bol fotoğraflı yüksek oktavlı basın açıklamaları yaparak yerel medyaya araç servis eden, tüm etkinlikleri taraf oldukları yöne doğru kanalize eden, açılış ve kutlamalarda dahi dua ederken, zeka sorunu yaşayan canlıların dahi anlayacağı biçimde dualarının arasına siyaset, tarikat, ceaat yanlısı söylemleri ısrarla yerleştiren, her el açanı âmîn demek durumunda bırakmaya üstün çaba sarf eyleyen, Camilerin önünü siper gibi kullanan, sözde Mukaddesatçı (!) STK'lar; İspanyol Markası Zara'nın Reklamında  Ayak Altına Alınan Ekmeği Göremedi.yada görmek istemedi, bu süreçten sonrada çıkan her STK sesi cılızdır, kurgulanmıştır, uzaktan kumandalı ve tepkilere karşı zorlama bir gösteridir." diyerek gözlemlerini ve üzüldükleri esas noktaları belirttiler.

 Sandaletlerle ekmeğin üzerine basıldığı görsele sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar görseli büyük bir saygısızlık olarak nitelerken ZARA'dan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. #zarahaddinibil etiketiyle Twitter'da paylaşım yapan kullanıcılar, ZARA'nın yaptığı hatadan bir an önce dönmesini istedi.

Zara'nın tepkiler üzerine ürünü web sayfasından kaldırdığı bilgisi alındı. (https://www.zara.com/tr/en/high-heel-platform-shoes-p11276910.html)

SADECE ZARA DEĞİL AMA YİNE MUKADDESAT DUYARI KASANLARIN UMURUNDA OLMADI

Fransız lüks moda evi Maison Margiela ile Estonyalı rapçi Tommy Cash sıra dışı bir kapsül koleksiyon hazırladı. Koleksiyonun en dikkat çekici parçası ise somun ekmek şeklindeki terlik oldu...
Estonyalı rapçi Tommy Cash, Fransız lüks moda evi Maison Margiela ile pandemi döneminin en ilgi gören gıdalarından ekmeğe benzer terlik tasarlayarak piyasaya sürdü.Görünümü tamamlamak için şeffaf bir plastik torba içinde sunulan terlikler ise ekmek fiyatına satılmıyor.

Ünlü firmanın ekmek şeklindeki terliği tepki çekiyor - Haberlobi - Bugün  dünyayı okuyun

Filiz'in Düşünceleri on Twitter:

YAPILAN TWİTTER YORUMLARINDAN BAZILARI
- Gün geçmiyor ki güzel ülkemizde bir rezillik daha olmasın. Şimdi de dünyaca ünlü ZARA yeni ürün tanıtımında ekmeğe büyük saygısızlık yapıyor.
- Böyle reklam mı olur? Üzerine basacak ekmekten başka bir şey bulamadınız mı? ZARA'yı kınıyorum!
- Biz ekmeği 3 defa öpüp alnımıza koyarak büyüdük. Ekmek şeklinde çanta yapmanız yetmedi, bir de üstüne ekmeği ayaklar altına alıyorsunuz! Böyle mi tanıtım yapıyorsunuz? Bu kadar düştünüz mü!
- Neden? Neden yani. Neden ekmek? Hele dünyada bu kadar aç varken?
- Bundan böyle bunlara para kazandıran utansın!


"EKMEĞE BU HAKARET NASIL YAPILIR?

Ramazan Ayı İsraf Ayı Değildir. Ramazan Ayı İsraf Ayı Değildir.

"Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe de yaşanan skandala tepkisiz kalamayarak sosyal medya hesabından art arda paylaşımlarda bulundu. Tilbe, "Allah size o ekmeğin kırıntısını nasip etmesin. Kapansın ZARA kendi memleketine gitsin , Allah orada versin cezalarını bize bulaştırmasın. Nimet sizi çarpsın , ayaklar altında siz kalın İnşallah ve inşallah. Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken , ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır?, Allah sorsun , alçaklar." ifadelerini kullandı.

Moschino'dan ekmek model çanta! Moschino çanta modelleri

REZİLLİK YILLARDIR RESMİ GEÇİT YAPIYORTUHAFAZAKARLARIN KİBİRİNDEN, DÜ..RÜ GÖRÜNMÜYOR.

Dünyaca ünlü moda markası Moschino, ekmek şeklindeki çanta üretti. 1.017 Dolar'dan satışta olan çanta, sosyal medyada da paylaşılmaya başlandı. Markanın koleksiyonunda yer alan diğer çanta modelleri de ilginç kalıplarıyla dikkat çekiyor.

Ekmek çantası

Moda sektörü her geçen gün farklı rezillik trendlerini piyasaya sürüyor. Şimdilerde ise Moschino markası, yeni sezonuyla dikkat çekiyor. Ünlü marka, çanta koleksiyonlarında tasarım olarak baget ekmek şeklini kullandı. Görünümüyle bir ekmeği andıran çantalar, markanın internet sitesinde 1.017 Dolar'dan satışa sunuluyor.

MİLLİ ŞAİRİMİZ MAHMET AKİF ERSOY MANZARIYI MANZUM OLARAK ÖZETLEMİŞ.

Müslümanlık Nerde!

Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile...
Adem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile!
Kaç hakiki müslüman gördümse, hep makberdedir;
Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir;

İstemem, dursun o payansız mefahir bir yana...
Gösterin ecdada az çok benziyen kan bana!
İsterim sizlerde görmek ırkınızdan yadigar,
Çok değil, ancak Necip evlada layık tek şiar.
Varsa şayet, söyleyin, bir parçacık insafınız:
Böyle kansız mıydı -haşa- kahraman ecdadınız?
Böyle düşmüş müydü herkes ayrılık sevdasına?
Benzeyip şirazesiz bir mushafın eczasına,
Hiç görülmüş müydü olsun kayd-i vahdet tarumar?
Böyle olmuş muydu millet canevinden rahnedar?
Böyle açlıktan boğazlar mıydı kardeş kardeşi?
Böyle adet miydi bi-perva, yemek insan leşi?
Irzımızdır çiğnenen, evladımızdır doğranan...
Hey sıkılmaz, ağlamazsan, bari gülmekten utan! ...
"His" denen devletliden olsaydı halkın behresi:
Payitahtından bugün taşmazdı sarhoş naresi!

Kurd uzaklardan bakar, dalgın görürmüş merkebi.
Saldırırmış ansızın yaydan boşanmış ok gibi.
Lakin, aşk olsun ki, aldırmaz otlarmış eşek,
Sanki tavşanmış gelen, yahut kılıksız köstebek!
Kâr sayarmış bir tutam ot fazla olsun yutmayı...
Hasmı, derken, çullanırmış yutmadan son lokmayı! ...
Bu hakikattir bu, şaşmaz, bildiğin usluba sok:
Halimiz merkeple kurdun aynı, asla farkı yok.
Burnumuzdan tuttu düşman; biz boğaz kaydındayız;
Bir bakın: hala mı hala ihtiras ardındayız!