Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor

İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli’den haber alamayan ailesi 2 gün önce polise kayıp ilanında bulunmuştu. Polis, üniversiteli genci bulmak için çalışma başlatmıştı.

Dün öğle saatlerinde Samatya Sahili’nde, kayalıkların üzerinde çanta gören çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çantanın iki gün önce hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 20 yaşındaki İstanbul Üniversitesi öğrenicisi Sibel Ünli’ye ait olduğunu tespit etti. Denizde arama yapan polis ekipleri Ünli’nin cansız bedenine ulaştı. Kıyıya çıkarılan cenaze olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İŞ ARIYORDU

Sibe Ünli'nin, hayatına son vermeden önce sosyal medya hesabından kahreden mesajlar paylaştığı görüldü. Belkide karnı aç iken hayata veda eden Sibel Ünli'nin Hasta bir anne ve kardeşi olduğu.Kendisi de epilepsi hastalığı ile mücadele ettiği ve uzun zamandır iş aradığı aldığımız bilgiler arasında.

Dar gelirli gönüllülerin kurduğu bir dernekte evsizlere ve sokakta yaşayanlara zaman zaman sıcak çorba dağıtan Sibel hayatın içinde şansı olmayanların tarafında durmanın ağırlığına direnemedi.

(ONGUNHABER TEMEL İNSAN HAK VE HÜRRİYETLERİNİ GELİŞMİŞ BİR VİCDANİ REFLEKS İLE SAVUNUR, İDEOLOJİYE, DİNİ İNANÇLARA VE BİREYSEL TERCİHLERE  BAKMAZ,ECDADI'NIN TARİHİ VE ASR-I SAADET DÖNEMİNDEN HABERİ VE BİLGİSİ OLAN BU HASSASİYETİ KAVRAR...)

Çektiği zorluklar yetmiyormuş gibi sanal zorbalığa da maruz kalan ve yeni yıldan tek dileği "iş bulmak" olan bir evladımız maalesef kayıp gitti.

Resim Resim

Sibel Ünli'nin "sabitlediği" tweet'i ise dikkat çekti. "kibele1903" adlı hesabı yönettiği belirtilen Sibel Ünli, “Gidecek yerim yok yaşanmaya değer bir hayatım da” diye yazdı.

Sibel Ünli'nin sosyal medya hesabından yaptığı diğer paylaşımlarda da iş aradığı görüldü. Yeni yıldan beklentisini de yine sosyal medya hesabından "iş bulmak" diye paylaşan Ünli'nin intiharı, sıra arkadaşlarını da yasa boğdu.

Öte yandan, sosyal medya kullanıcıları ise Ünli için #SibelÜnli hastagi açarak ona sahip çıktı.