26 Şubat 1954'te doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 68'inci Doğum Günü için Twitter'da "İyi ki doğdun" paylaşımları yapıldı.Paylaşımlar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

TÜRK Ordusunu TÜRK Olmayan Subaylara mı Emanet Edeceksiniz TÜRK Ordusunu TÜRK Olmayan Subaylara mı Emanet Edeceksiniz

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de Erdoğan'ın doğum gününü kutlayanlar arasındaydı.

Erdoğan'ın doğum günü dolayısıyla Twitter'da "#İyikiDoğdunReis" etiketiyle yapılan paylaşımlar, kısa sürede on binlerce kişiden destek gördü. Erdoğan'ın fotoğraflarıyla yapılan paylaşımlarda, duygu dolu mesajlar yer aldı.

SİYASİLERDEN ERDOĞAN'A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Ömrünü milletine adamış liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a Rabbimden nice sağlıklı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Millete adanmış bir davada Milletin Adamı ile birlikte yürümek ne büyük bir onur...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Bu büyük davanın kutlu yükünü taşıyan güzel insan... Doğum gününüz kutlu olsun. Mevla nice yıllara sağlık ve afiyet içinde kavuşmayı nasip etsin.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu: Vatana, millete adanmış bir ömür… #İyikiDoğdunMilletinAdamı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Güçlü yarınlar ve büyük başarılar için milletine hizmet yolunda kendini adayan liderimiz, Cumhurbaşkanımız aynı davada sizlerle yürümekten büyük bir onur duyuyor, nice başarılı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Dünya bugün olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bugün kararsız değiliz. Bugün güçsüz değiliz. Ve bugün lidersiz değiliz. Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'ın liderliğinde, güçlü Türkiye idealinde emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum gününü kutluyorum. Daha gidilecek çok yol, verilecek çok mücadelemiz var. Rabbim hayırlı, daha nice muvaffakiyetlerle dolu bir ömür nasip etsin.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: #MilleteAdananBirÖmür O'nun ömrü...Yüreği memleket sevdasıyla dolu, büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarı, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız; Rabbim sizlere sağlıklı, uzun bir ömür nasip eylesin, başımızdan eksik etmesin. #İyikiDoğdunMilletinAdamı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Milletimizin derdiyle dertlenen, hüznüyle kederlenen, sevinciyle mutlu olan Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a milletimize hizmet yolunda nice hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Her yaşında, her nefesinde #MilleteAdananÖmür

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Bugün millete adanmışlığı, çok çalışıp hiç yorulmamayı, her daim mazlumların yanında olmayı kendine dava edinmiş liderimizin, milletin adamının, sağlam iradenin doğum günü. Hayırlı, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını eklediği paylaşımını "Yeniden güçlü ve büyük Türkiye yolunda '#MilleteAdananBirÖmür' Nice yıllara." notuyla yayınladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da "Ömrünü millete hizmete adayan, mazlumların duasını alan, mahzunların derdini sırtında taşıyan, yüreğinde Türkiye sevdasıyla bize yol gösteren bir lider… Rabb'imden nice sağlıklı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin." paylaşımını yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya hesabından ise "Hayal, gerçeğe atılmış bir tohumdur..." Recep Tayyip Erdoğan. Hayaller ile gerçeklerin kavuştuğu bir ülke olmamıza katkılarınız için minnettarız. İyi ki doğdunuz." notuyla video paylaşıldı.