İzmir'in Seferihisar açıklarına meydana gelen 6.9'luk şiddetli depremin ardından bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, diğer yandan skandal görüntüler gelmeye devam ediyor.Kimliği henüz belirlenemeyen, lâkin milliyeti bir çok haber izleyicisinin de malumu olan bir (ekalliyet) kişi depremzedelere gönderilen erzakları toplayarak büfesinde sattığı iddia edildi.İzmir Emniyet Müdürlüğü iddiayı yakından inceliyor.

Tüm ülke İzmir’deki afet için kenetlenmişken bir fırsatçının depremzedeler için dağıtılan malzemeleri ihtiyaç sahibiymiş gibi alıp sattığı ortaya çıktı. Bu kadarı da fazla dedirten o görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

BU NASIL BİR VİCDANSIZLIKTIR..!!! “YAZIK DEĞİL Mİ?”

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, görüntüleri çeken duyarlı vatandaşın, depremzedelere dağıtılan erzakları satan kişiye, “Sen neden depremzedelerin erzaklarını alıp buraya getiriyorsun? Ayıp değil mi? Yazık değil mi? Getirip buraya satıyor musun sen? Niye böyle bir şey yapıyorsun? 5 kere geçtin buradan. Cebinde poşetle dolaşıyorsun. Götür onları yerine koy” dediği görüldü.Yardımları alıp satan kişiyi cep telefonu kamerasına kaydeden bir yurttaşın tepkisi üzerine işletmeci içecek ve yiyecekleri geri götürdü.Görüntüler 'insanlık ölmüş' dedirtti.

Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!

Kaynak: https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/izmirde-depremzedelere-dagitilan-yardimlari-poset-poset-alip-satan-kisi-kamerada-2211853
Kaynak: @Cehennem_Krali (twitter)- Kaynakhttps://twitter.com/benutandim2