Your browser does not support JavaScript!

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri ONGUN HABER sitemizde


Hukuk

#FıratYılmazÇakıroğlu'nu Cinayetinde Eski rektör Candeğer Yılmaz ve Edebiyat Fakültesi Eski Dekanı Ersin Doğer, 10’ar Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

EĞİTİM

Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der), "Salgında Yüz Yüze Eğitimde 2'nci Hafta" Başlıklı Raporunu Açıkladı.

SİYASET

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: "Dini İşlerle İlgili Mekânların Yeri Meclis Değildir. "

İzmir'deki Depremin Enkazından 91 Saat Sonra Kurtarılan 3 Yaşındaki Ayda Gezgin, Tedavisinin Ardından Babasının Kucağında Taburcu Edildi.

Bayraklı'da Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda Kurtarma Ekipleri Annesi Enkazda Vefat Eden 3 Yaşındaki Ayda Gezgin'e Sağ Olarak Ulaştı.

ASAYİŞ

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında bölgeye birçok şehrimizden ve kuruluştan yardım destekleri gitti. Ancak bir iddiaya göre bu yardımlar, birileri tarafından...

ASAYİŞ

İzmir'in Seferihisar İlçesinde Meydana Gelen Depremde Can Kaybı 107'ye Yükseldi, Yaralı 1027 Vatandaştan 144'ünün Tedavisi Çeşitli Hastanelerde Sürüyor.

SAĞLIK

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Sosyal Medyadan yaptığı açıklamayla eşi Semiha Yıldırım ve kendisinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

İzmir Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan, Ölüm Orucunda Ölen DHKP-C’li İçin İlginç Paylaşımlar Yaptı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı'nca, 10.04.2020 Tarihi,Saat 24:00'den 12.04.2020 Tarihi,Saat 24:00 Arasında 30 Büyükşehir ve Zonguldak İçin Sokağa Çıkma Yasağı İlan Etti.

GÜNCEL

Manisa Akhisar'da saat 22.22'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir, Manisa, Aydın,Kütahya ve Denizli'nin yanı sıra Yalova, Bursa ve İstanbul'da...

GÜNCEL

Alevi Sünni Kardeştir, Kışkırtan Teröristtir, Kalleştir...