Türkiye'nin önemli hayvancılık merkezlerinden Karaman'da, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi pazarlarda hareketlilik yaşanıyor. Uzun ve zahmetli bir sürecin ardından hayvanlarını Kurban Bayramı'na hazır hale getiren besiciler, emeklerinin karşılığını alabilmek için kendi besicilik noktalarında görücüye çıkarıyor.

Karaman'da Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte. Kent ve civarında tanımış firmalarından Şen Kasap Şarküteri Kuru Bakliyat ticarethanesinin sahibi Harun ŞEN, büyükbaş kurbanlık hisse satışlarına başladı.

İşte Kampanya 30'lu Yumurta Kolisi 50 TL İşte Kampanya 30'lu Yumurta Kolisi 50 TL

İş insanı Harun ŞEN 2021 yılı Kurban bayramı için büyükbaş hayvanların hazırlandığını duyurdu. Kurbanın Allah’a yaklaşmak ve O’nun rızasına ermek için yapılan bir ibadet olduğunu vurgulayan Harun ŞEN Kurban bayramında özen gösterilmesi gerekli olan en önemli detayın kesilecek hayvanın kurbanlık vasıflarını taşıması, sağlıklı ve kusursuz olması ve kurbanların usulüne uygun kesiminin yapılması olduğunu ifade etti.


ŞEN; “Her yıl olduğu gibi bu yılda Karaman ve çevresinde doğal bir şekilde özenle yetiştirilen inek, düve ve tosunlarımızı kurban bayramına hazırladık. Kesilecek olan her bir kurbanın canlı muayeneleri ve resmi kurumlardan verilen sağlık raporlarının kontrolleri veteriner hekim tarafından yapılıyor.                                                             Hisse sahiplerinden alınan vekâletin ardından kurbanlarımız İslâmi usûllere uygun olarak profesyonel ekibimizce kesiliyor. Kesilen kurbanlarımız hisse sayısına göre pay ediliyor. Kesim, parçalama ve teslimat süreçleri hijyenik, sağlıklı ve güvenli ortamda gerçekleştiriyoruz. 

Bu yıl büyükbaş kurbanlık hisselerimiz 1650 TL'den başlıyor. Kurbanlıklarımızı görmek isteyen müşterilerimizi Seki Çeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı No:60/B adresimizdeki iş yerimize bekliyoruz. Dileyen vatandaşlarımız bizlere 0533 366 93 32 numaralı telefondan da ulaşabilir” dedi.