Kocaeliden yayın faaliyeti icra eden  Konta Gazetesi'nin İnternet Haber Portalı içeriğnde  yer alan bir habere göre; "Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan, Cumhur İttifakına yönelik çok ağır ve sert söylemleriyle bilinen Prof. Dr. Doğan Aydal’ın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı iddiaları siyasi kulislerde dolaşıyordu."

Yeniden Refah Partisine yakınlığıyla bilinen, Milli Görüşçü “Kale Milli Görüş” isimli hesap, Prof. Dr. Doğan Aydal’la ilgili ortaya şok iddialar attı. İşte o açıklamalar:

İNÖNÜ İLE YAKIN İLİŞKİLERİ OLAN AİLE

“Doğan Aydal dosyası ve arka planı:
Doğan Aydal üzerine yazılmış bu yazı çarpıcı gerçekleri göz önüne serecektir. Öncelikle Doğan Aydal kimdir ? Ona bakalım. Kendisi 23 eylül 1953 Malatya doğumludur, babası Vahap Aydal,Doğan Aydal’ın resmi sitesindeki bilgiye göre bizatihi İsmet İnönü’nün yakın dostu ve ekibindedir. Bu başlı başına soru işaretidir. Babası Vahap Aydal, dönemin Sanat enstitüsü Müdürü’dür. Bilindiği üzere Doğan Aydal chp kökenli birisi olup Chp’nin başındaki İnönü dönemi ile yakın ilişkileri olan bir ailedir. Öylek i İsmet İnönü bizatihi Doğan ve Yener Aydal kardeşlerin sünnet düğününe katılmıştır.

HAYATI BİR SIR KÜPÜ

Hayatı birer sır küpü olan Doğan Aydal’ın milli görüşe geçtiği dönemki hayatı muammalar silsilesidir. Kendisi yakın tarihte Sümer Holding-sümerbank yönetim kurulu üyeliği ve refah yol hükümetinde Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı olarak görev almıştır. Hatta kendisi Doğru Yol Partisinden transfer olarak bu işi yürütmüştür. Yakın zamanda ise Yeniden Refah Partisi genel başkanvekili, genel başkan yardımcısı ve arge sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Ancak yakın zamanda kulislerin duyumu ile Doğan Aydal, Kocaeli büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı alacağı yönünde. O halde kendisini biraz daha tanımakda fayda var.

İdlib'de Şehit Düşen Askerlerimizin Kimlikleri İdlib'de Şehit Düşen Askerlerimizin Kimlikleri

DOĞUM GÜNÜNDE İSRAİL PAYLAŞIMLARI

Tarih 23 eylül 2023, Doğan Aydal İsrail ziyaretinde ve İsrail’de doğum günü kutlaması yapıyor. Bu konu daha önce söz konusu olmuştu kendisi İsrail’de değil Kudüs’teyim demişti. Ancak İnstagram’da 23 Eylül’de paylaştığı resimler Kudüs’de değil Hayfa’da olduğu yönünde. Doğum gününde paylaştığı bu resimler skandal olacak resimler. Çünkü Hayfa,İsrail’de çok özel bir konuma ait. Hayfa,dünya’da tek dünya dini için oluşturulmuş kökeni Siyonizm tarafından oluşturulmuş, İlk olarak 19.yy’da ortaya çıkan ‘’BAHAİLİK’’ dinin merkezi.( Resim 2 , Resim 3 ve Resim 4’de görüldüğü üzere)

BAHAİ TAPINAĞI

Ne var bunda, Doğan Aydal gezemezmi diyeceksiniz. Evet gezebilir ancak Bahai dininin merkez tapınağı olan ve Babil asma bahçeleri örnek alınarak yapılmış ‘Haifa Bahai Garden ‘ tapınağına doğum gününde gitmesi çok manidar. Hayfa’daki Bahai tapınağı, Bahailik dininin tüm dünyadan yönetildiği merkez olması ve Milli görüş liderlerinden birisinin bu Siyonist organizasyonunda hiçbir eleştiri yapmadan gezmesi ve o günün akşamı Doğum Gününü İsrail’deki otelde kutlaması gerçekten manidar. Öyle ise geriye gidelim; Türkiye’de ilk dinlerarası dialog organizasyonun kurucusu Doğan Aydal’ın babası Vahap Aydal’ın yakın dostu İsmet İnönü’nün yakın çalışma arkadaşı Moon tarikatının Türkiye şubesi başkanı ve CHP genel sekreteri Mason Kasım Gülek ile başlaması bir hayli iyi tesadüf. Kasım Gülek’in mensubu olduğu Moon tarikatıda, Bahailik dini gibi ‘’ tek dünya dini ‘’ istiyor ve faaliyetlerini buna paralel yürütüyor. Ayrıca FETÖ denen oluşum bizzat Kasım Gülek’in projesidir.

FETÖ İDDİANAMESİNDEN ALINTILAR

Ve Fetö İddianamesinde şu ifadeler yer almaktadır : ‘’Gülen’in şahsi bilgilerine ve kısa hayat hikayesine de yer verilen iddianamede, tam isminin “Fetullah” olduğu, bu ismin 1844 yılında İran Şahı’na suikast düzenleyen Bahai fedaisi “Fethullah Kami” adlı kişiden alındığı aktarıldı.’’ Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en tehlikeli örgütü Fetö’nün nihai amacı önce ülkemizde sonrada dünyada Bahai dini yaymaktı. Bu olaylar silsilesi Bahai dinin merkezinde doğum gününde (23 Eylül) orada olan Doğan Aydal için çokmu önemliydi ki acaba kendisi en özel gününde orada bulunmak istedi ?

ROTARY’NİN KURULUŞUNDA DERS

Gelelim konunun ikinci meselesine: Ana konumuzu belkide pekiştirecek olan ikinci konumuza gelelim. Siyonizmin insan devşirmek için kurduğu, mason localarına adam yetiştirmek, devşirmek için kurduğu resmi olan ama üyelerinin kamuoyuna paylaşılmadığı bir dernek var. Bu derneğin adı ‘ROTARY’ kulübü. Bu kulüp Türkiye’de oldukça faal bir dernek ve Milli Görüş çizgisinin karşıtında bulunuyor. Milli görüşün ana Felsefesi Siyonizm ve kollarına karşı meşru müdafa politikalar ifa etmektir. Milli Görüş kurucusu Sayın Necmettin Erbakan’ın kurduğu Milli Nizam Partisinin tüzüğünün 3.Maddesinin D bendinde bizzat partiye giriş için ‘ Mason olmamak ‘ şartı taşıyor. Milli görüş geleneğinin en önemli prensibi Sionizm ve Masonluk karşıtı olmasıdır. www.doganaydal.com/Egitim/Konferanslarım sitesinde bizzat Doğan Aydal’ın katıldığı konferanslar listesi bulunmaktadır.( Resim 6’da görüldüğü üzere ) Bu site Doğan Aydal’ın kendi resmi internet sitesidir. Sitenin bu bölümünde 28.01.2009 yılında Adana’da Doğan Aydal’ın Rotaract denen kuruluşta ‘Petrolsüz Dünya’ isimli konferansı ‘ROTARACT’ kulübünde vermektedir. Hepimizin yabancı olduğu bu dernek aslında hepimizin bildiği Masonluk uzantısı Rotary kulübünün gençlik koludur. Rotary’e bağlı geleceğin mason adayları için 18-30 yaş arası üyelerin bulunduğu dernektir. Böyle bir dernekte Doğan Aydal’ın ne işi var ?

BİZZAT DOĞAN AYDAL’IN SAYFASINDAN ALINDI

Daha doğrusu Milli görüş hareketinin bugünki temsilcisi Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkan vekilinin Masonik bir kuruluşta ders-konferans vermesi ne kadar olağandır ? Bahai-fetö-rotary üçgeninde yeni dünya düzenini kurmak isteyen mahfillerin sızıntısımıdır kendileri ? Konuyu bu bağlamda düşünmek lazım. Bu bilgiler birer temenni yada iftira niteliğinde olmayıp bizzat Doğan Aydal’ın kendi sayfalarından alınmıştır. Bir husus daha var. Yakın zamanda Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez meclis kürsüsünde kalp krizi geçirerek vefat etti. Kendisi resimdede görüğünüz üzere ‘Katil İsrail ‘ tablosu ile akıllarda kalacak. Peki hayatının hiçbir evresinde Siyonizm ve İsrail hakkında özellikle son dönemde bir söz söylemeyen Doğan Aydal acaba ne yapmak istemektedir ? Yada Şevki Yılmaz’ın oğlu gerekli sosyal mecralarda siyonizmi sürekli eleştirmesi bakımından hangimiz daha çok milli görüşçüyüz ? Saadetçilermi ? Akpli Mehmet Akif Yılmaz’mı yoksa Yeniden Refah’dan Doğan Aydal’mı? Her şey apaçık ortada gözüktüğü bu durum Milli görüşün içindeki virüsleri göstermesi açısından mühimdir. Sonuç olarak, Milli görüş neferleri bu olayı aydınlatmakla beraber peşini bırakmayacaktır.”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Doğan Aydal sosyal medya hesabından geç saatlerde yaptığı açıklama;

KAYNAK Link: https://www.noktagazetesi.com.tr/milli-goruscu-o-hesap-dogan-aydalla-ilgili-neler-yazdi-neler-dogum-gununu-israilde-kutlamis/