İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı'nın 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir hakkında Twitter hesabından yaptığı paylaşım üzerine kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Sarıtaşlı, Ömer Halisdemir ile ilgili, "Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi" paylaşımında bulunmuştu.15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir için, "Asıl darbeci" ifadesini kullanan Uğur Songül Sarıtaşlı'ya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Ali Özkaya sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Halisdemir'e yönelik skandal ifadelere tepki gösterdi. Özkaya paylaşımında: "Bu beyan açıkça suç ve suçluyu övmektir. TCK'nun 215.maddesine göre FETÖ'nün darbe suçunu ve terör örgütü yöneticiliği/üyeliği, darbe için insan öldürmek suçlarını övmektir. Umarım Cumhuriyet'in savcıları bu kişiye pervasızlığının hesabını sorar…" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nedim Şener; "Bunu da mı yaptılar. FETÖ’cü darbeci Terzi’ye kahraman, Ömer Halisdemir’e darbeci demiş İP’li…" ifadelerini kullanırken, Gazeteci Nur Özkan Erbay: "Bakalım arkasından daha neler gelecek? Artık FETÖ gerçeğini ve tehlikesini anlamakta ve algılamakta direnenlere siyaset yolu kapatılmalı, gerekli yasal düzenlemeler yapılmalı... Başka çare yok..." ifadeleriyle Sarıtaşlı'ya tepki gösterdi. Öte yandan İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, Uğur Songül Sarıtaşlı'nın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini bildirdi. 

15 Temmuz'un 5. yılında FETÖ'cü firari gazetecilerin oluşturduğu bir grup youtube üzerinden bir sözde belgesel ile yaptığı algı operasyonunda da hem 15 temmuz direnişini hem de şehitlerimizi aynı dille darbecilikle suçlamış ve Elebaşı Fethullah Gülen ve FETÖ'yü aklamaya çalışmışlardı.

15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir hakkında Twitter hesabından yaptığı çirkin saldırıya tepkiler dinmeyince İYİ Partili yönetici bu kez dakikalar içerisinde hesabını komple kapatma kararı aldı.Gazeteciler ve Siyasiler; İYİ Partili Uğur Songül Sarıtaşlı'ya sert tepki gösterdi.


Gazeteci Nur Özkan Erbay: "Bakalım arkasından daha neler gelecek? Artık FETÖ gerçeğini ve tehlikesini anlamakta ve algılamakta direnenlere siyaset yolu kapatılmalı, gerekli yasal düzenlemeler yapılmalı... Başka çare yok..."


Gazeteci Nedim Şener: "Bunu da mı yaptılar. FETÖ'cü darbeci Terzi'ye kahraman, Ömer Halisdemir'e darbeci demiş İP'li…"

Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya

HALİSDEMİR'E LAF EDEN ŞEREF YOKSUNUDUR
Ahmet Palabıyık:
 "Bu memlekette Ömer Halisdemir'e laf eden olsa olsa şeref yoksunudur" Astsubay Ömer Halisdemir, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştirmişti. Ömer Halisdemir, daha sonra darbeciler tarafından şehit edilmişti.

CUMHURİYET'İN SAVCILARI BU KİŞİYE PERVASIZLIĞININ HESABINI SORAR
Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Ali Özkaya: "Bu beyan açıkça suç ve suçluyu övmektir. TCK'nun 215.maddesine göre FETÖ'nün darbe suçunu ve terör örgütü yöneticiliği/üyeliği, darbe için insan öldürmek suçlarını övmektir. Umarım Cumhuriyet'in savcıları bu kişiye pervasızlığının hesabını sorar…"

KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol; 15 Temmuz darbe girişiminde şehid olan astsubay Ömer Halisdemir'e "darbeci" diyen İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı'nın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

Afbeelding

İYİ PARTİYE TEŞEKKÜRLER AMA BİRDE BİLECİK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İLE İLGİLENİLMELİ

Bilecik'te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde skandal bir olay yaşandı. Bilecik Valiliği tarafından kurulan 15 Temmuz Planlama Komisyonu'nda belediyeyi temsilen bulunan İYİ Partili Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, 15 Temmuz Şehitler Parkında yapılacak olan anma töreninin programdan çıkartılmasını istedi, vatandaşları tehdit etti..

30 kişiden oluşan komisyon üyeleri Gürses'in talebini reddetti. Bunun üzerine Ahmet Gürses, "İleride hükümet değişirse, orada fotoğraf çektirenler yargılanır" diyerek vatandaşı tehdit eden skandal sözler sarf etti..

Alınan komisyon kararlarının ardından ertesi gün Bilecik'te binlerce vatandaş 15 Temmuz Şehitler Parkı'na akın etti. Hava kararmaya başlayınca bölgedeki projektörlerin yanmasını bekleyen vatandaşlar, aydınlatmaların açılmamasıyla karanlığa mahkûm edildi. Bunun üzerine vatandaşlar, anma programlarının yapıldığı alanı aydınlatmak için AFAD'dan yardım istedi.AFAD, kalabalığın olduğu bölgeyi, gönderdiği araçların projektörleriyle aydınlattı. 

MAKLÛBE SEVENLER FAN KLÜP ÜYESİMİSİNİZ SAYIN BAŞKAN? (BU KISMI ALINTI OLAN HABERİ BASIN ETİĞİ VE HUKUK'A SAYGI İCABI KAYNAK GÖSTEREREK VERELİM)

BAKIN HANGİ ÖNEMLİ SİYASETÇİ FETÖ’NÜN ÜNLÜ YEMEĞİ MAKLUBE’Yİ YEMİŞ

15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ünlü yemeği olarak bilinen Maklûbe’yi Bilecik’te de birçok kişinin yediği iddia edilirken, bunlardan birinin de MHP ve İYİ Parti eski İl Başkanlıklarını yapan şimdi ise İYİ Parti ve CHP ittifakı sonrası İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi seçilmesinin ardından Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Gürses olduğu görüldü.

Ahmet Gürses’in yakınları ile birlikte Cumalı köyde olduğu iddia edilen yer sofrasında, FETÖ’ nün ünlü yemeği olan Maklûbe’yi yerken hatıra fotoğrafı çektirdiği gözleniyor. Çekilen fotoğrafın ne zamana ait olduğu konusunda bir bilgiye ulaşılamazken, FETÖ’nün ünlü yemeği Maklûbe’ye kaşık sallayan ve şu anda Belediyede önemli bir görevde bulunan Ahmet Gürses’in bu fotoğraf hakkında ne gibi bir açıklama yapacağı kamuoyunu tarafından merak diliyor.

Nedir Bu Maklûbe? Ne Demektir, Nasıl Yapılır?

(FETÖ) Fettullahçı Terör Örgütü lideri Fettullah Gülen’in de en çok sevdiği yemek olduğu iddia edilen Makûube, (Arapça: مقلوبة "dönüştürülmüş") Kuzey Arap dünyasında olduğu gibi, Türkiye'de de Arapların çoğunlukta yaşadığı Siirt ve Mardin gibi yerlerde pişirilen bir yemektir.
Yemeğin çok farklı hazırlanışları olup, Orta Doğu'da ve de Dünya'da en çok rağbet gören Suriye-Filistin şekline göre kuzu eti, çam fıstığı ve bademlerle dibi zeytin yağlanmış bir tencerede kavrulur. Sonrasında tencerenin dibine kızartılmış patlıcan döşenir. Üzerine et, onun üzerine de pirinç döşenir, tekrar patlıcan tekrar et tekrar pirinç döşenerek tencere doldurulur az bir su ilave edilerek karıştırmadan pişirilir. Pirinçler pişince tencere büyük bir sofra tepsisine ters kapatılarak boşaltılır. Pirince bol bol karabiber ve başka baharatlar eklenir. (
KAYNAK HABER LİNK'İ: http://yarin11.com/bilecik/bakin-hangi-onemli-siyasetci-fetonun-unlu-yemegi-maklubeyi-h16912.html )