DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın büyük oğlu Kerem Babacan askerlik görevini yaptı. Bedelli askerlik yapan oğul Babacan'ın ise bugün yemin töreni vardı. Törene Ali Babacan ve aile fertleri de katıldı.

Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi

Törenin ardından Babacan'ın sosyal medya hesabından o anlara ilişkin fotoğraflar paylaşıldı.Paylaşıma, "Askerliğini tamamlayan oğlumuz Kerem’in yemin töreninde ailece yanındaydık. Askerlik görevi yapan herkese Allah’tan kolaylık, sevdiklerinin yolunu gözleyenlere de tez zamanda sevdiklerine kavuşmayı diliyorum." notu düşüldü.

 BEDELLİ ASKERLİĞİ KALDIRACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Babacan'ın bu paylaşımı, bedelli askerlik konusunda gerek Başbakan Yardımcılığı,gerekse DEVA Partisi genel Başkanlığı dönemlerinde yaptığı  açıklamaları akıllara getirdi. Ali Babacan Dış Politika ve Güvenlik Eylem Planı Konuşma Metni,(13.-16.satırlarında da) bedelli askerlik uygulamasının adaletsizliğe yol açtığını ve iktidara gelmeleri durumunda bu uygulamayı kaldıracaklarını söylemişti. 

BİR ÖYLE,BİR BÖYLE AMA HANGİSİ ?!

Dönemin Başbakan yardımcısı iken Ali BABACAN aynı kelimeleri kullanmış, Bedelli Askerlik İçin; "Bedelli askerlik meselesinin tamamen Genelkurmay`ın personel ihtiyaçlarıyla ilgili bir durum olduğunu ifade eden Babacan, "Genelkurmay, `bu kadar asker bana lazım, bedelli çıkarsa bu sayıyı tutturtamayız` diyorsa yapılacak bir şey yok. Yoksa parti teşkilatlarımız istiyor. Bana göre genel süreyi kısaltmak lazım, Bedelli askerliği TSK istemiyor" dedi. 

ALINTI BELGELER İLE İLGİLİ HABERLERİ DOĞRULAMADAN VERMEK TARAFTARI DEĞİLİZ LÂKİN SÖYLEM BAŞKA,EYLEM BAŞKA OLUNCA BASIN MENSUBU OLARAK DEMOKRATİK HAKKIMIZI TARAFSIZCA KULLANIP, SORMAYI UYGUN BULDUK, ŞİMDİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ SEÇMENİ HANGİ ALİ BABACAN İLE MUHATAP OLUYOR?