Siyaset meydanını karıştıracak ‘eşcinsel kaset’ iddiası! ‘Üstelik muhafazakâr bir parti…’ Odatv yazarı Hürrem Elmasçı, “Vallahi duyduğumda kulaklarıma inanamadım lakin haber kaynaklarım da beni pek yanıltmadı bilirsiniz” diyerek çarpıcı bir iddia kaleme aldı.

Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı

“Çocuklar kaç seçim gördüm ne zor zamanlar geçirdik de ama bu seçim kadar çetinini hatırlamıyorum inanın” diyen Elmasçı, “Vallahi duyduğumda kulaklarıma inanamadım lakin haber kaynaklarım da beni pek yanıltmadı bilirsiniz. Aynen öyle bir yol çıkmazı diyeyim ben siz anlayın” ifadelerini kullanarak ‘muhafazakar bir partideki çok üst düzey bir yöneticinin eşcinsel kaseti ile ilgili’ çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Hürrem Elmasçı’nın ‘Siyaset meydanı karışacak… Milletvekilinin eşcinsel kaseti’ başlıklı yazısında aktardıkları şöyle:

EŞCİNSEL SEKS KASETİ
Konu gene bir kaseti canım: Üstelik muhafazakâr bir parti ile alakalı konu. Hem de partinin çok üst düzeydeki bir yöneticisinin eşcinsel kaseti gene çok ünlü bir gazetenin elinde (Bu gazetenin de patronları filan değişti hep çok detaya girmeyeyim şimdi.) Sabahlara kadar tartışıp durulmuş o derece.Yayınlasak mı yayınlamasak mı?

Daha karar verilmedi dendi. Ne kadar önemli bir isim olduğunu buradan anlayınız o kadar diyorum. Dengeleri alt üst edecek kadar hem de. Gazete de gene .............. vebal mi almak istemediler bilinmez.

Ama işler her an da değişebilir. Pat diye yayımlayıverirler ya da bir şekilde o eşcinsel kaset yayılır artık olmadık iş değil.

EVLİ VE ÇOCUKLU
Dedim ya çocuklar çok önemli bir partinin zirvedeki isimlerinden biri.  Altmışına merdiven dayadı, evli ve kız çocuğu babası da. Akademisyen, hukukçu hem…Bu ara dillere dolanmışken LGBT filan şimdi bu olay bütün dengeleri alt üst eder.

DOĞULU BİR BÜROKRAT
Eşcinsel kasetteki bir partinin üst düzey yöneticisi doğulu bir beyefendi. Köftesi kayısısı filan meşhur. Merak ediyorum iktidara yakın bu gazetenin yönetimi ne karar verecek?Ama çocuklar benden söylemesi iktidara yakın gazete o eşcinsel kaseti yayınlarsa yer yerinden oynar, dağları tepeleri sarsar!

Kaynak: , Oda TV