Yalova’da muhtarlar ve STK temsilcileri ile biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Zelanda'da yaşanan cami saldırısı hakkında skandal ifadeler kullandı. 

Bu çirkin yoruma, Saadet Partisi ve İYİ Parti’den hiçbir karşılık gelmemesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’nun skandal sözlerine karşın Karamollaoğlu ve Akşener, sessizliğini koruyor.

"İSLAM DÜNYASINDAN KAYNAKLANAN TERÖR"

CHP lideri yaşan menfur İslam düşmanlığı saldırısının sorumlusunun İslam dünyası olduğunu savunarak şu skandal açıklamalara imza attı:

"İslam dünyasından kaynaklanan terör; bütün dünyada farklı yorumlara yol açtı. İslam dünyasının da oturup düşünmesi gerekiyor; neden benim ülkemde terör var?"

Kılıçdaoğlu'nun kullandığı bu ifadelerin ardından bir açıklama yapması beklenirken, saldırının ardından yaptığı 'taziye' açıklamalarının ardından tezat oluşturması dikkatlerden kaçmadı.

Mizah Dergisi Misvak'ın Değerlendirmesini de Okuyucularımıza Arz Ederiz.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun DAEŞ yerine IŞİD kısaltmasını kullanması da dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamaları sonrası sosyal medyadan bir çok vatandaş tepki mesajları paylaştı. 

HATIRLATALIM Kİ UNUTULMASIN;YENİ ZELANDA'DA 2 CAMİ SALDIRIYA UĞRADI

Müslümanların cuma bayramını kutlamak ve namazı eda etmek için Yeni Zelanda'da camilere akın eden cemaat İslam düşmanı 'dinci' teröristilerin hedefi oldu. Üçü erkekn 1'i kadın olduğu belirlenen 4 teröristin düzenlediği ağır silahlı saldırılarda 49 Müslüman şehadete yürüdü. Allah şehâdetlerini kabul eylesin, İslâm Dünyasına Feraset Buyursun...

T.C. İçişleri Bakanlığından, Mardin ve Diyarbakır Kararı T.C. İçişleri Bakanlığından, Mardin ve Diyarbakır Kararı