Zincir Markette Zincirleme SKANDAL! Zincir Markette Zincirleme SKANDAL!

Teknoloji diş hastanesi yeni binasında sürekli güncellenen, müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayışla daha konforlu ve ferah olan sağlık tesisini sıfırdan inşa ettirdi. İnşa edilen yeni bina düzenlenen programda basın mensuplarına tanıtıldı. 

Yeni sağlık tesisleri hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Teknolojisi Diş Hastanesi sahibi Ahmet YURTBAŞ: " daha kaliteli, nezih ve modern ortamda hizmet verebilmek için eski binamızı yıkıp, daha ergonomik ve ferah olan bu sağlık tesisini  sıfırdan inşa ettik. Ve artık geçen hafta itibari ile yeni binamızda hizmet vermeye başlamış bulunduk.Butik tarzda daha özel tedavi ile hastalarımızın kendini özel hissedeceği bir ortam oluşturduk. Son teknoloji cihazları kullanarak hastalarımızı en kısa sürede ve en kaliteli hizmet vererek memnun etmeyi misyon edindik." dedi

Diş Hekimliği'nin her branşında hizmet verdiklerini kaydeden YURTBAŞ: "Binamız bodrum dahil 6 kattan oluşmaktadır Ayrıca üst katlarda da Yardımcı Doçent Doktor  Erdem İlgün alternatif tıp  ve fizik tedavi hizmetlerini vermeye başladı, bununla birlikte diyetisyen ve psikolog da hizmet vermeye başladılar.
İlerleyen süreçte
@teknolojidis ve @teknolojisaglikmerkezi hesaplarımızdan hizmetlerimizi takip edebilirsiniz." şeklinde sözlerine son vererek Basın Mensuplarına son teknoloji ile donatılan çok yönlü diş sağlığı merkezini gezdirdi.