İspanyolca dilindeki COVID-19 varyantlarının bir listesinin ve ilgili yayın tarihlerinin paylaşıldığı bir gönderi viral hale geldi. Liste, Dünya Sağlık Örgütü, John Hopkins Üniversitesi, Dünya Ekonomik Forumu ve Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın logolarıyla paylaşılıyor.

Twitter’da pek çok kullanıcı tarafından ortaya atılan iddiaya göre Covid-19 varyantları daha varyantlar ortaya çıkmadan biliniyordu. Kullanıcılar iddianın devamında da bu varyantların planlı olarak çıkarıldığını ve salgının küresel bir tezgah olduğu belirtti.

Johns Hopkins Üniversitesi ile Davos Dünya Ekonomik Forum’u logolarının olduğu belgeye göre iki kurum da varyantların çıkacağı tarihleri biliyor. Belgeye göre 2022 ve 2023 yıllarında ortaya çıkacak olan varyantları yazıyor.

Henüz çıkmamış varyantların önceden biliniyor olmasının yarattığı endişe ve panik bütün bu hastalığın büyük bir tezgahın parçası olduğunu düşündürüyor. Dünyanın en önemli haber kurumu Reuters da konuyu araştırmış ve sahte olduğunu beyan etmiş.

Hatta Johns Hopkins Üniversitesi’ne de bu konu sorulmuş ama haber yer alan ifadeye göre “John Hopkins Üniversitesi, yorum için Reuters'a hemen yanıt vermedi” deniyor. Fakat Reuters’ın veri doğrulama ekibinin araştırmasına göre belge sahte çıktı. 

Yapılan araştırma sonucunda yayınlanan Reuters haberinde, “Dünya Sağlık Örgütü, Dünya Ekonomik Forum’u ve John Hopkins Üniversitesi'ne COVID-19 varyantlarının ‘yayınlanma tarihleri’ olduğu iddiasıyla atfedilen, kaynağı bilinmeyen bir çizelge sahte ve yanlış bilgiler içeriyor” ifadelerine yer verildi. 

WEF, WHO ve Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın Reuters sözcülerinin temasa geçtiği tüm bu belgenin kendi kuruluşlarıyla ilgisi olmadığını doğruladı.

Dünya Ekonomik Forumu Başkanlık Ofisi İletişim Başkanı Peter Vanham e-posta yoluyla Reuters'e verdiği demeçte, "Bu sahte bir belge ve Dünya Ekonomik Forumu ile hiçbir ilgisi yok" dedi. Bill ve Melinda Gates Vakfı Reuters'e böyle bir belge bilgimiz dahilinde bulunmamaktadır biçimide açıklama yaptı.

Planlanan Covid 19 Varyantları

ANGGUR İSİMLİ ALTERNATİF TEDAVİ SİTESİNE GÖRE;

"APTAL OLMAYIN, AŞI YAPTIRMANIZ İÇİN OYNANILIYOR VE MANİPÜLE EDİLDİNİZ.

COVID-19 aşısı var olmayan bir hastalığı ÖNLEMEZ – sizi kontrol etmek ve uyumluluğunuzu sağlamak için vücudunuza DELTA 5G [mikrodalga] sistemi ile manipüle edilecek bir işletim sistemi kurar. İşe yaramaz yiyiciler olarak atılana kadar müteakip yıllık “aşı yükseltmeleri” zorunlu hale gelecektir. Bu tür ilk yükseltmenin Eylül 2021'de yapılması planlanıyor.

Son “Covid varyantı” Şubat 2023'te, yani 2023'ün sonunda 7 Milyar insanın ölmesi planlanıyor. 7 MİLYAR KİŞİ ÖLENE KADAR “COVID VARYANTLARI” DURDURMAZLAR.

7 ADIMDA *VA XX* GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE DETOKS NASIL YAPILIR

Bunu ana akım haberlerde duymayacaksınız – vücuttaki VA XX bileşenlerinden kurtulmak için mevcut bir detoks yöntemi var. Bu detoksu yapmak kolay değildir, ancak optimum sağlığı yeniden kazanmak için gereklidir.

VA XX zararlı bileşenleri, aşağıda açıklandığı gibi uygun bir oruç ve detoks takip edilirse kan dolaşımından elimine edilebilir. Sağlıklı olmak için ne kadar ileri gidersiniz? 7'yi birden yapamıyorsan, yapabildiğin kadarını yap!

Adım 1.) Yedi gün su orucu, yemek yok, kahve yok, katı madde yok ve sizi hayatta tutmadıkça ilaç yok. Tam 7 gün boyunca uyanık durumunuza eşit olarak yayılmış günde 8 ila 12 şişe su içmelisiniz. Bu 7 günlük su orucu sırasında egzersiz yapmayın, stres yapmayın veya vücudunuzu aşırı çalıştırmayın, doğru şekilde detoks yapmak için dinlenme durumunda kalmalısınız.

Adım 2.) 30 gün boyunca her gün konsantre karahindiba tozu için. Katı gıdalara yavaş yavaş tekrar başlandığı için bunu 7 günlük su orucunun hemen ardından yapacaksınız. 30 günden sonra haftada en az bir kez içmeye devam edin. Karahindiba, antioksidanlar, Vitamin A, C ve K ile yüklü gizli bir tedavidir. Bu vitaminler, daha sağlıklı bir bağışıklık sistemini desteklemeye, kemik sağlığını korumaya ve kan pıhtılaşmasını düzenlemeye yardımcı olur – tüm önemli faktörler, VA XX bunu yaptıktan sonra izlenmesi gereken tüm önemli faktörlerdir. kan dolaşımı.

Adım 3.) Glutatyon vücudun ana detoks yapıcısıdır – çoğu insanın daha önce hiç duymadığı bir maddedir ve bunun çok iyi bir nedeni vardır. Bu güçlü antioksidan, serbest radikaller, peroksitler, lipid peroksitler ve ağır metaller gibi reaktif oksijen türlerinin neden olduğu oksidatif hasarı önler. Günde 600 mg'a kadar günde bir kez 250 mg alın, dozu aşmayın - daha fazlası herhangi bir doğal tedavi için daha iyi değildir. Glutatyon ayrıca suyumuzdaki, havamızdaki ve yiyeceklerdeki kimyasal maddeler ve ağır metallerin etkilerini detoks eder.

Adım 4.) Her gün organik ayçiçeği ve elma çekirdekleri yiyin. Elma tohumları, elmanın kendisi değil, antibakteriyel, anti-protozoal (yani parazitlerle savaşmaya yardımcı olur), anti-inflamatuar ve anti-tümör olan bir fitokimyasal olan ursolik asit adı verilen bir bileşik içerir. Günde bir elma TOHUMU Dr.'ı uzak tutar. Ayçiçeği tohumları güçlü antibakteriyel aktiviteye sahiptir ve bakterileri ve mikropları hücrelerden etkili bir şekilde çıkarmaya yardımcı olur.

Kan Tahlillerindeki Kısaltmaların Anlamı Ne? Kan Tahlillerindeki Kısaltmaların Anlamı Ne?

Adım 5.) İçme suyunuzun 7.0 veya daha yüksek PH dengesine sahip olduğundan emin olun. En sevdiğiniz şişe suyunun PH'ını belirlemek için YouTube'a gidin ve “şişelenmiş su PH testi” yazın.

Adım 6.) Bir daha asla güneş kremi veya güneş gözlüğü takmayın – tüm vücudunuza günde en az 30 dakika güneş aldığınızdan emin olun.

Adım 7.) Vücudun doğal bağışıklık sistemini baskılayan ve iyileşme sürecini yavaşlatan ilaçlar , vaXX veya Grip aşıları almayın. Stresten kaçınmak sağlıklı bir detoksun anahtarıdır, olumsuz insanlardan ve durumlardan kaçının – HABERLERİ KAPATIN.

İşlemi tekrarlayın, yılda bir kez 7 günlük su orucu yapın. Arabanızdaki yağı asla değiştirmemeyi hayal edebiliyor musunuz? Hava filtresini hiç temizlemezseniz veya arabanızın yağını değiştirmezseniz ne olur? Birkaç yıl sonra arabanız vurulacaktı! Vücudunuz her yıl temizlenmeli - yoksa bakımsız bir araba gibi sonuçlarına katlanırsınız!

7 günlük su orucu, her 3000 km'de bir arabanızın yağını değiştirmeye eşittir. Umarım bu bilgi en az bir kişiye fayda sağlar, ilet.

Karahindiba özü https://pforlife.com/dandelion-10-1-natural-root-powder-extract-taraxacum-officinale.html?sku=dandelion-10t1-5kg&gclid=EAIaIQobChMIs-OBubrc8QIVNRatBh1UhgNpEAQYAyABEGLDxfD_

Glutatyon https://www.immuneprotection.com/landing-page/?gclid=EAIaIQobChMIq4P727zc8QIVFRLnCh0zXwzREAQYAiABEgJqxPD_BwE

Elma tohumları

https://jackseeds.co/products/sale-50pcs-10-kinds-apple-seeds-2016-organic-heirloom-seeds-fruit-seeds-non-gmo-chinese-rare-tree-seeds-free- shipping-1?variant=33648285064¤cy=USD&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm   _campaign=sag_organic&gclid=EAIaIQobChMIj6C-9Mbc8QIVqxatBh3t_wM0EAQYSA

Ayçiçeği tohumları https://www.tierrafarm.com/products/organic-raw-sunflower-seeds

ŞİMDİ SAVAŞTAYIZ VE BİLGİLER SANSÜRLENMİŞTİR. 

COVID-19 gündemi, insanlığı “BÜYÜK SIFIRLAMA”ya ve insanların haklarını zorla azaltarak, biyolojik silahlarla nüfusu azaltarak, propagandayla beyin yıkamak ve yönetimi devralarak totaliter tekno-faşist transhümanist bir sistemin uygulanmasına yönlendirmek için 10 yıldan fazla bir süredir planlanmıştır. sahte yeşil gündem ile arazi ve kaynaklar.

https://drive.google.com/drive/folders/1ZqxOR5RsXZ8GOUvkE_sK32NCul4RgSoH?usp=sharing
https://mega.nz/folder/b4wkGIYZ#jNx653qPHXuDAOxqDXkg0Q