Göz göre göre,Biyogenetik Terör Malzemeleri Artık Türkiye de,tehlike kapımızdan içeriye çoktan girdi bile...




Kayseri Polisi Mardin'den İstanbul'a giden 33 V 8118 plakalı, gri renkli hafif ticari aracı, Kayseri-Malatya Karayolu'ndaki arama noktasında durdurdu.

 Araçta bulunan üç kişinin kimlik sorgusunu yapan ekipler, birinin Suriye vatandaşı olması üzerine şahıslardan şüphelendi. Bunun üzerine araçta arama yapıldı. İçerisinde sıvı olduğu belirlenen roket başlığına benzeyen cisim bulundu.

Polisin cisimden şüphelenmesi üzerine ilk olarak olay yerine Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Ekipler ilk incelemede cismin içindeki sıvının ne olduğunu tespit edemedi. Daha sonra Kayseri'ye gelen Ankara İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü ekipleri cisim üzerinde radyoaktif ölçüm yaptı. Her hangi bir radyasyon bulgusuna rastlamadı.

Sıvının tespiti amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yapılan bilgilendirme ile birlikte Türkiye Atom Enerjisi Kurumu’ndan ekip istendi. Kurum yetkilisi Dr. Halil Demirel inceleme yaptı. Demirel, incelemede cisimle ilgili olarak radyoaktif veya nükleer bir bulguya rastlamadıklarını, yapılan ölçümlerde de bunun tespit edildiğini duyurdu.

6 İLDEN EKİP YOLLANDI

Genelkurmay Başkanlığına bağılı 6 ilden gelen 10 kişilik ekip karayoluyla olay yerine ulaştı. Özel kıyafetler giyen ekip, araç içerisinde önce arama yaptı. Kontroller sonrasında cisim dışarı çıkartıldı ve incelemeye alındı. Daha sonra aracın içi ve cisim üzerinde hassas burunlu köpekle inceleme yapıldı. 

Su içerisinde bekletilen, röntgeni çekilen, x-ray cihazından geçirilen ve bomba olup olmadığı ile ilgili incelemeler yapan ekip, cismin taşınmasından dolayı bir sorun olmayacağı kararına vardı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan gelen ekibin incelemesi tamamlandıktan sonra cisim Türkiye Atom Enerjisi Kurumu yetkilisi Dr. Halil Demirel'e teslim edildi. Demirel, cismi önce sızdırmaz naylon poşet ve sonrasında özel kabın içerisine koydu. Aracın bagajına yerleştirilen cisim, Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından tahsis edilen özel eskort araçla birlikte Ankara’ya gönderildi.

REFİK SAYDAM HIFZISIHHA ENSTİTÜSÜ LABORATUVARINDA SIVI İNCELENECEK

Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu adına cismi teslim alan Dr. Halil Demirel, açıklama yaptı. Demirel, cismin Ankara’da laboratuvar ortamında özel bir odada açılacağını, dışarı hava sızdırmayan bu özel odada açıldıktan sonra sıvıdan örnek alınarak ne olduğuna dair tespit yapılacağını belirtti. Demirel, bu işlemin uzun sürebileceğine dikkat çekerek, sıvının insan hayatı için tehlike oluşturan bir madde olması durumunda maddenin özelliğine göre imha metodu uygulanacağını belirtti.

SANIKLARIN EMNİYETTEKİ İFADESİ SÜRÜYOR

Olayla ilgili yakalanan üç şahsın emniyetteki ifadelerinin alınması sürüyor.

Cismin Ankara’ya gönderilmesinden sonra el konulan otomobil emniyetin otoparkına çekilerek incelemeye alındı.

NÜKLEER VE RADYOAKTİF BULGULAR YOKSA İÇİNDE NE VAR ONU AÇIKLAYIN (SU MATARASIMI BU,İÇİNDE MENBA SUYUMU VAR?)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HALKINI UYARIYORUZ.

BU HABERİ GÜNDEMDEN KALDIRIYORLAR,MALUM MEDYA VE YANISRA KORKUTULMUŞ MEDYA'NIN, 3 SATIRDA 3.SAYFA MUAMELESİ OLARAK VERDİĞİ BU HABER ÇOK ÖNEMLİ,LÜTFEN BİYOGENETİK TERÖRE MARUZ KALACAK SEVDİKLERİNİZİ DÜŞÜNÜN VE BU KONUYU ASLA GÜNDEMDEN İNDİRMEYİN,TÜRKİYE'DE ÇOK ÖNEMLİ KONULARI GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEK İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMSİZ DURUMLAR OLAY YAPILIR,BU OLAYLAR DA OLAĞANÜSTÜ BÜYÜTÜLEREK GÜNDEM KAYDIRILIR.
BU SEFER OYUNA GELMEYİN...