Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!

Herşey Çok Net Görülüyor Ama  Biz Uyarıyoruz! Önleminizi Alın ABD Bu Bölgede Kendi Eliyle Sözde Kürdistanı Kurdurmayı Hedefliyor.


Alman Bild gazetesinin haberine göre ABD, Suriye iç savaşına daha büyük bir müdahale için yoğun hazırlık yapıyor.


Alman Bild Gazetesi'nde yer alan bir habere göre, ABD'nin Rojava'da 235 futbol sahası büyüklüğünde bir askeri hava alanı açtığını ve yerinin ise gizli tutulduğunu öne sürdü. Ayrıca habere göre bu büyük askeri üssün kurulma amacı, Rojava'nın Esad ve Türkiye'ye karşı müdafasını sağlamak olduğu aktarıldı. 




Terör Örgütü YPG'nin öncülüğündeki DSG'nin (Demokratik Suriye Güçleri) IŞİD karşıtı koalisyon sözcüsü bir kaynak, gazeteye gizli askeri hava alanıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Bu üssün koalisyonu desteklemek amacıyla lojistik merkezi olarak planlandığını belirten sözcü aynı zamanda bu hava alanına C-130 ve C-17 tipi taşıma uçaklarının, C-17 "Globemaster"  jet uçaklarının da iniş yapabileceğini söyledi.
Alman Bild gazetesinin yayınladığı fotoğrafın sağ kısmında, ABD Hava Kuvvetleri'ne ait C-130 Hercules uçaklarının konuşlandığı alan gözüküyor.


Adı açıklanmayan DSG'li sözcü gazeteye ABD'nin Suriyeli Kürtleri Esad ve Türkiye'ye karşı uzun süre korumak için hazırlık yaptığını savundu.

Bild Gazetesi bu gizli askeri hava alanının bulunduğu bölgenin çok gizli tutulduğunu, online haritalarda görünmediğini belirtti ve bu fotoğrafları uydu fotoğrafları pazarlayan TerraServer şirketinden satın aldıklarını yazdı. 





GOOGLE AMERİKA VE İSRAİL'İ ASLA ZORDA BIRAKMIYOR
Temmuz 2017'de Google Maps uydu görüntüleri çöl toprağı tasvir ederken, Mayıs 2017 yılında alınan bir TERRA uydu resmi, açık bir şekilde askeri hava üssünü göstermektedir.

Google Maps Temmuz 2017 

Terra Mayıs 2017

YALNIZ UNUTULMASIN BİZDE ORALARDAYIZ