Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!
Suçlamaları kabul etmeyen aile bu çirkin iftiradan kurtulmak için yetkililere yardım çağrısında bulundu.
 
ALMANYA’nın Bergheim kentinde havuzdan çıkınca ayağı kayıp düşen ve poposunu zedeleyen 7 yaşındaki İ’nin 67 yaşındaki dedesi, torununa tecavüz etmiş olabilir suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Suçlamaları kabul etmeyen aile ise böyle korkunç bir suçlama karşısında çaresiz kaldıklarını ve bu iddiayı kabul etmediklerini söylediler. Aile çocuklarının da anlattığı gibi havuzdan çıkan İ’nin yerdeki demir kapının çubuğunun üzerine düştüğünü ve bu çubuğun çocuğun makatının kenarına zarar verdiğini dile getirdiler. Olayın nasıl olduğunu anlatan İ. de olayı aynı şekilde anlattı.
 
ÇOCUĞUNUN BAŞ UCUNDAN AYRILMIYORLAR

Köln’deki çocuk hastanesinde yatan İ’nin baş ucundan bir saniye bile ayrılmayan anne, böyle bir raporun ortaya nasıl çıktığını anlamadığını belirterek şunları söyledi: “Oğlum babamla yani dedesiyle yüzme havuzuna gitti. Orada çocuğumun ayağı kayıyor ve düşüyor. Bu düşme sonucu poposunun dışında bıçak kesiği gibi bir yara açılıyor. Hastanedeki doktorlar ise bu olaydan dolayı dedesini tecavüzden suçluyor. Olayın aslı böyle değil, ne yapacağımızı şaşırdık.”
 
Suçlamayı 67 yaşındaki babasının sonradan öğrendiğini dile getiren anne, gözyaşlarına hakim olamadı.
 
PSİKOLOJİMİZ BOZULDU
 
Küçük çocuğun dayısı ise şöyle konuştu: “Aile olarak psikolojimiz komple bozuldu. Bu olay sonrası yeğenimin yarasını da unuttuk. Babamın üzerine atılan iftira yüzünden artık ne düşüneceğimizi bilmiyoruz. Elimiz kolumuz bağlı. İnşallah adalet yerini bulur. Babamın psikolojisi çok kötü durumda, kimse bu iftirayı kolay kolay atlatamaz. Adamcağız zaten geçtiğimiz yıllarda kanseri zor atlattı ve kanser olan biri üzüntü geçirmemesi lazım. Çocuğumuz bir kaza geçirdi ama böyle çirkin bir suçlama karşısında aile olarak bitmiş durumdayız ve yetkililerden yardım istiyoruz.
 
ADALET YERİNİ BULACAKTIR
 
Torununa tecavüzle suçlanan 67 yaşındaki yaşlı adamın eşi ve İ’nin anneannesi se, “Eşim hacca gitti geldi, karakteri düzgün namazını aksatmayan biridir. Böyle bir işle asla bir ilgisi alakası olamaz. Er ya da geç adaletin yerini bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.