Maden Faciası Sonrası  4 Gözaltı! Maden Faciası Sonrası 4 Gözaltı!

Terör örgütü PKK'ya yakın ajans  Hawar News’de yer alan iddiaya göre, Türk askerleri dün yerel saatle 21.30’da Kobani’nin Bobene ve Sifteke köylerine girdi.


 
Şaşırtıcı iddia haber sitesi Sputnik'te de yer aldı. Görgü tanıklarının iddiasına dayandırılan haberde, Türk askerinin bölgeye mayın yerleştirdiği iddia edildi.

ŞAŞKIN ÖRDEK KOTON KOTON GİDER SALİH MÜSLİM 
Bu arada haberde, ‘YPG’nin, Kobani’den ayrılmaması halinde Türk askerine yanıt vereceği uyarısında bulunduğu’ iddiası da yer aldı.
ANF'nin de paylaştığı haberin ardından PYD Eş Başkanı Salih Müslim'de twitter hesabından paylaşım yaptı.


DANGALAK YPG  HABER VE PROVOGANDA KAYNAKLARI HERKESİ SALAK BİR KENDİNİ AKILLI ZANNEDİYOR
16 Şubat 2016 Azzez ve Tell-Abyad Operasyonunun görüntülerini Ayn-el Arab (Kobani)'a Türk Askeri Girdi şeklinde pazarlamaya çalışan dangalak ypg'ye yakın haber ve provoganda kaynakları Resmi Statüsü ve Garantörlüğü olan bir Devlet'in  Meşru Savunma hakkını işgal olarak nitelendirirken bu resimleride aptalca, sanki yeni bir işgal varmış algısı oluşturmak amacı ile yeniden kullanması,bu antropolojik yapı'nın ne kadar evrimleşemediği, ne kadar moron insanlardan oluştuğunu, modern dünya'nın gözlemci ve arşivci istihbarat örgütlerinin dikkatlerinden kaçmıyor. (kendi kendilerini yalanladıkları yayınları için bakınız Link: 
www.pukmedia.com/EN/EN_Direje.aspx


 
O sebeple moron bir toplumu istediği gibi yönlendirebilen istihbarat örgütleri'nin bu bölgede bir süre daha planlar yapacakları greçeğide kendiliğinden ortaya çıkıyor.