Gülen Cemaati’nin Yahudi lobicilerle olan işbirliği gün yüzüne çıktı. 



Paralel terör Örgütü'nün  Amerika’da paravan olarak kullandığı Harmony/Cosmos Vakfı’nın Yahudi lobicilerinden okul projesi adı altında milyon dolarlarca destek aldığı ancak paraların büyük çoğunluğunun paralel terörö örgütü'nün kasasına aktarıldığı ortaya çıktı. 

Paralel Örgüt'ün Yahudi lobicilerden aldığı paraları Türkiye ve Orta Asya’da ve son dönemde de Afrika’daki operasyonlarda finansman olarak kullandığı iddia edildi.  veGates Vakfı yardımları internet sitelerinde duyururken, sadece 2006 ve 2007 yılında cemaate 180 milyon dolar para aktarılması dudak uçuklattı. 

 

YAHUDİ HİBELERİYLE NE YAPIYOR?

’nın açıklamasındaki rakamlar da oldukça ilginç ayrıntıları ortaya koyuyor. Sitede, 71.000.000 dolar özel girişi ve kamu-özel katkısı ile tam 261.000.000 dolar tutara sahip bir Teksas Yüksek Okul projesinden bahsediliyor. Ancak, paralel örgüt vakıflarının diğer “ABD Hazine Departmanı İç Gelirler Servisi” belgelerinde kendilerine hibe edilen paralara yer verilmiyor. Buna karşın Harmony grubunun sitesi, kendisini ihbar eder şekilde bu vakıfların yardımlarından bahsediyor.  Bu belgeler ışığında ve bu belgelerden yola çıkarak, “paraların aslında okul projesi için değil, daha başka bir proje için aktarıldığı ortaya çıkıyor. Gülen Örgütü'nün Yahudi lobicilerden aldığı paraları Türkiye ve Orta Asya’da ve son dönemde de Afrika’daki operasyonlarda finansman olarak kullandığı iddia ediliyor.

 

255 MİLYON DOLAR PARALEL TERÖR ÖRGÜTÜ'NE GİTTİ

 

Kamu ve özel sektör proje girişimi ile yaklaşık olarak aynı miktarı ABD hükümetinden de alan cemaat, ABD Hazine Departmanı İç Gelirler Servisi formlarında bunları tam olarak belirtmedi. İki yılda ortalama 300 milyon dolarlık bir hibeyi alan cemaat, Teksas’taki okul yatırımı için yaklaşık 5 milyon dolar ödeme yaptı. Kayıtlar dışındaki “emlak alımları” ile bu ödeme yaklaşık 40 milyon dolar civarında oldu. Ancak emlak alımları dışındaki ödemeler de örgüt'ün cebine gitti.

İSPAT MI İSTİYORSUNUZ? İŞTE İSPAT, HEMDE KENDİ SİTELERİNDEN...
Image


Image

BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!