Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!
Eski MHP Iğdır milletvekili Oğan, Ankara Anadolu Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.




1 Kasım seçimlerinin MHP camiasına önemli mesajlar verdiğini belirten Oğan, “Sayın Genel Başkanımızın izahta güçlük çektiğimiz politikaları sonucu MHP, 7 Haziran seçimlerine göre her dört seçmeninden birinin oyunu kaybetmiştir. Kazandığı milletvekili sayısının yarısını kaybederek TBMM'de en küçük parti grubu olmuştur. Daha acısı PKK terör örgütünün meclisteki siyasi uzantılarının bile gerisine düşmüştür” dedi.

MHP'nin 1 Kasım seçimlerindeki oy kayıplarına değinen Oğan, “1 Kasım'da hiçbir ilde birinci olamayan MHP, giderek tüm Türkiye'yi temsil eden bir parti olmaktan uzaklaşıp belirli bölgelere sıkışan bir parti görünümüne bürünmektedir. Bu yanlış gidişata son verip MHP'yi Türkiye'nin her bölgesinde mevcut kılmalı ve her şehrinden yetirince milletvekili çıkaracak bir konuma yükseltmeliyiz. MHP'nin bu konuma yükseltilmesi bölücülüğe vurulacak en ağır darbe olacaktır” şeklinde konuştu.
Oğan'ın düzenlediği toplantıya Alpaslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş de katılarak destek verdi.