Darbeci Seri Katil Kenan Evren, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 98 yaşında hayatını kaybetti.




White House'un Our Boy Son'ı şimdi Münker ile Nekir,Denge Olsun Diye Bir Sağdan,Bir Soldan NETEKİM...

Öğle saatlerinde yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle sağlık
durumu ciddileşen Evren, yoğun bakım ünitesine alındı.Solunum cihazına bağlanan Evren, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
RÜTBELERİ SÖKÜLDÜ VE MÜEBBET HAPSE MAHKÛM EDİLDİ 
Evren'in Cumhurbaşkanı sıfatı nedeniyle her Cumhurbaşkanı'na uygulanan resmi devlet töreni ile uğurlanması bekleniyor. Evren,  darbe cezası kesinleşmediği için de TSK'dan çıkarılmadı ve rütbesi er seviyesine indirilmese de, 12 Eylül darbesinden müebbet hapse mahkum edilen 17'nci Genelkurmay Başkanı olarak tarihe geçti. 
1918 doğumlu Kenan Evren, 4 Ağustos 2009'da Ankara Gülhane Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi altına alınmıştı. Evren, 11 Ağustos'ta 2009'da bağırsak ameliyatı olmuştu. Taburcu olduktan sonra Evren, Mart 2012'den itibaren şiddetli bel ve sırt ağrısı şikayetiyle GATA'ya tekrar yatışı yapılmıştı.
3 YILDIR HASTANEDEYDİ 
Evren,  2012'den bu yana GATA'da Beyin ve Kardiyoloji ana bilim dallarında tedavi görüyordu. Kenan Evren'in sağlık durumunda yaşlılığa bağlı olarak son günlerde ciddi sorunların ortaya çıktığı belirtildi.
Zaman zaman bilinci kapandığı belirtilen Evren'in, tedavisinin yoğun bakımda sürdürülüyordu.  Eşi Sekine Evren'i kaybetmiş olan Evren'in üç kızı bulunuyor. Evren'in kızları Nebahat Şenay Gürvit, Semahat Gülay Evren ve Miray Emine Göksu. Evren’in aile üyeleri, durumun ağırlaşması üzerine cumartesi günü hastaneye çağrıldı.


BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!






White House'un Our Boy Son'ı şimdi Münker ile Nekir,Denge Olsun Diye Bir Sağdan,Bir Soldan NETEKİM...