Aytaç'ın Twitter hesabından paylaştığı istihbarata göre Halk Ekmek'te çalışan 1 dostu AK Parti'li belediyenin "hamurlara unlara acem-i büyü vb. melanetler" yaptığını söyledi. Cemaatin İran ve AK Parti iddialarında çığı açan Önder Aytaç şöyle dedi:



HER YERİMİZLE GÜLDÜK :)))

"Bir belediyenin Halk Ekmek'te çalışan 1 dostum anlatıyor; Her gün dışarıdan birileri geliyor ve hamurların yapıldığı bölüme gidiyorlar. Bu adamlar ne yapıyorlar diye gizlice beni görmedikleri yerden baktığımda hamurlara büyü yapıldığını fark ettim. Sanıyorum bu insanlar her gün gelip hamurlara unlara acem-i büyü vb. melanetler yapıyorlar. Demek ki bu hain herifler toplumdaki fertleri etkisizleştirmek için aldığımız ekmek et süt vb gibi ürünlere 1 şeyler yapıyorlar. Bu yüzden de aldığımız ekmek et süt gibi ürünleri bildiğimiz ve güvendiğimiz yerlerden almalıyız diyor bu konulara kafa yoran 1 dostum. Farz et ki yazdıklarımı anlatabildim. Ya anlatamadıklarım? Ya yazıp yazıp sildiklerim? Ya yazamadıklarım? Hain 1 sarmal örmüş acem iti beşeri.”

DENGELİ VE HAYSİYETLİ İNSANLARA KARŞI DEVLETİN BAZI KURUMLARI İÇİNDE HALA BARINAN ÜST ŞAKIRT BÜROKRATLARI TARAFINDAN SAHTE RAPORLAR VE İMZA TAKLİTLERİYLE  'İTİBAR KATLİAMI' YAPILARAK 'İŞLERİNDEN EDİLİRKEN, EKMEKLERİ ELLERİNDEN ALINIRKEN' BU TİP ŞİZOFRENLER HALA MESLEK VE MAKAMLARINDA DURABİLMEKTELER, NE İLGİNÇ DEĞİLMİ KAMUOYUNA VE AİHM'E BUNU NASIL AÇIKLAYACAKSINIZ?

Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi