AKPARTİ İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın serbest bırakılmasına Millet ve Ümmet adına tepki gösterdi.





AKPARTİ İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın serbest bırakılmasını Twitter üzerinden paylaştığı, "Millet adına soruyorum. Bylock’tan gözaltına alınan bu şahıs neden sonra serbest bırakıldı. Bu şahsı koruyan mı var?" mesajıyla  sert bir biçimde tepki göstererek eleştirdi.

Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi

Sayın Metin KÜLÜNK Twitter üzerinden yayınladığı  mesjlarda, şunları dile getirdi.

“Konya'da olup bitenleri millet çok iyi takip ediyor. Kim kime hangi baskıları uyguluyor, kim kimi niçin koruyor. Hepsini millet biliyor. Adalet ve güvenlik bürokrasisine milletin çağrısıdır, ‘Konya'da kimin akrabası kimin iş ortağı olduğuna bakmayacağınızdan emindir milletimiz.’ Millet bu tip cümleler duymaktan bıktı artık, ve yeter diyor. Kim olursa olsun hesabı sorulacaktır. Şahsi ikbal milletin kaderinin önüne geçemez. ‘O, onun yakını, bu, bunun ortağı, bu, şunun akrabası, bu, bunun arkadaşı’ cümlelerini millet duymak istemiyor. Ve gereğinin yapılmasını istiyor. Ellerindeki para gücü ile Konya'daki Fetö yapılanmasının işbirlikçi ayağı yerel medya üzerinde konunun konuşulmaması için baskı yapmayın. Futbol'da Fetö yapılanmasının mutlaka üzerine daha güçlü gidilmeli. Temiz futbol için futbolun bağırsakları temizlenmeli.”

İşte o mesajlar:

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, dün (21 Ağustos 2017) akşam saatlerinde 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle 'FETÖ' operasyonu kapsamında gözaltına alınmış, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.
SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ METİN KÜLÜNK AĞABEYİMİZE CEVABIMIZDIR:
Sayın Milletvekilimiz, kıymetli Ağabeyimiz;
Gerek küçük ve orta ölçekli ve gerekse büyük şehirlerde, o şehrin ekseriyetle yerlilerinden oluşan bir Şehir Dükalıkları vardır, bu dükalıklar zamanla gelişir büyür ve o şehrin her türlü sosyal ve ekonomik gücünü ve etkinliğini elinde tutarlar, şehir dükalıklarının mensupları, her partide, her cemaatte, her dernekte, kulüpte, her resmi kurum ve kuruşuta, ekonomik ve sosyal etkinliklerde, her türlü kurumsallaşmış yahut kurumsallaşmamış yapının içinde ve bürokraside yönetici olarak başrolde bulunurlar,bu dükalıkların mensupları, çocuklarını birbirileri ile evlendirerek, dükalığın etkinlikliğini artırı ve bir nev'i bir başka paralel yapı kurarlar, bu yapının mensupları her oluşum içinde bulundukları için, Devlet ErkK''nin Terörist ilan ettiği kişileri kolay kolay gözden çıkaramazlar çünkü Paralel Şehir Dükalıkları'nın mensupları birbirlerini çok iyi tanır ve açıklarını yakından bilir ve takip ederler,yasa dışı yahut etik olmayan geçmiş ve şimdiki bilgilerine ciddi derecede vakıf oldukları için,Dükalık mensuplarından birine  zarar gelirse;o biri tüm Paralel Şehir Dükalığını çok kısa bir sürede açık eder,tüm sırlarını ifşa eder ve Dükalığı yerle yeksan eder,bu Dükalıkların her parti, her sosyo ekonomik yapı,bürokrası, cemaat ve derneklerde olduğundan hareket edersek AK PARTİ içinde de taşra ve merkez yönetimlerinde bu Dükalık mensupları vardır.
KONYA veya herhangi bir il yada herhangi bir yerleşim birimindeki Parti yöneticileri ve partiye gönül desteği olan Dükalık mensuplarından bu şahsı koruyanlar olabilirmi sizce Sayın Milletvekilim.
Yerel Basın ve kamoyu nezdinde bu durumun tartışılamamasının sebepleri bu yazdığımız cevabın içinde gizlidir,temenni ederiz ki, Sayın milletvekilimiz ve Tüm Siyasi Partilerin Ana kademe yöneticileri cevabımızı alıp, değerlendirsinler,Dükalıklar Kamoyu oluşturmaya çalışan ama asla ve asla Kamuoyu olmayan, şişirilmiş, pohpohlanmış, semirtilmiş yada semirmesine gözyumulmuş spekülatör sülük örgütlenmelerdir, Dükalıklar şehirlerin kanını emen talihsizliklerdir.

Sayın Milletvekilimiz, kıymetli Ağabeyimiz;
Yeniden Büyük Türkiye yolunda hızlıca ilerlerken sırtınızdan hançer yememek için öncelikle Paralel Şehir Dükalıkları'nın köküne kibrit suyu dökülmesi gerektiğine inanıyoruz,ucu AKPARTİ li yöneticilere dayanacak olsa bile... SAYGILARIMIZLA.