Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı
Maklûbe Dünyası'nın Aranan Aplası, Danışmanları Vasıtasıyla Ha Bire Dengeli Denetlenen, Her Resmi Bayramda Bir Makam Koltuğu Hedefleyip O Koltuğa Oturabilmek Adına Bir Yerlere Güzel Güzel Talepkâr Mesajlar ve Orjinal Fikirler Serd Eyleyen, Maklûbeciler Fan Clup Kurucu Başganı, Bir Zamanlar'ın En Asena'sı,Nur Yüzlü Teyzemiz Geçmişini Önce Twitter'dan Sildi

İYİ Parti kuruluş çalışmaları sırasında partide “Bozkurt işaretinin” ve “Türkeş fotoğrafının” yasaklandığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Bu iddia parti yetkilileri tarafından yalanlandı. Daha sonra ise parti programında yer alan ifadeler tartışma konusu oldu.

İYİ PARTİ KURUCU GENEL BAŞKANI OLMAK ÜLKÜCÜ OLMAMAYI MI GEREKTİRİYOR NUR YÜZLÜ HACI TEYZEM ?
Yeni tartışma ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Twitter hesabından çıktı. Parti kurulmadan önce Akşener’in Twitter hesabında “Türk Milliyetçisi, Ülkücü, eş, anne, babaanne, kadın ve çocuk hakları savunucu, sokak canları gönüllüsü” yazıyordu. Partinin kurulmasının ardından Akşener’in Twitter hesabındaki bu ifadeler silindi yerine asdece “İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı” yazıldı.
Akşener’in hesabındaki bu değişiklik, milliyetçi isimlerin tepkisine neden oldu.
Sıra Hangi Aşamada Vatandaşlar Merak İçinde Bekliyor...  

  



BU BAYAN'DA NUR YÜZLÜ HACI TEYZEMİZ'İN BAŞDANIŞMANI SEVDA HANIM