Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi
Hakkari'nin Oğul köyü kırsal alanında devam eden operasyon esnasında dün gece keskin nişancı ateşi ile göğsünden yaralanan 25 yaşındaki özel harekat polisi Mevlüt Dündar kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 


Bir süre devam eden çatışma sonrası teröristler dağlık alana kaçarken, PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede başlatılan geniş çaplı operasyon sürüyor.




VALİLİKTEN AÇIKLAMA
1 özel harekat polisinin şehit olduğu operasyonla ilgili Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 28.06.2017 günü ilimiz merkez Oğul Köyü kırsal alanında devam eden operasyon esnasında 1 polis memuru yaralanmış, sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.


KARAMAN'A YENİDEN ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
PKK’lı teröristlerce şehit edilen 25 yaşındaki Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündarın acı haberi, memleketi Karaman'daki ailesine ulaştı.



FELÇLİ BABASI HASTANEYE KALDIRILMIŞ
Karaman Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar'ın şahadet haberini vermek için ailesinin oturduğu evine gitti. Felçli olduğu öğrenilen şehidin babası İdris Dündar'ın, dün akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve eşi Şerife Dündar'ın da hastanede olduğu öğrenildi.



Oğlunun şehit olduğu haberi anne Şerife Dündar'a verildi. 6 yıllık polis olan Dündar'ın bekâr olduğu, 3'ü erkek 2'si kız 5 kardeş oldukları öğrenildi.Öte yandan, şehidin 15 Temmuz öncesinde Şırnak'ta görevli olduğu ve 15 Temmuz'dan sonra görevli olarak Ankara'ya gönderildiği, burada da kolunu kırdığı ve koluna platin takıldığı öğrenildi. Şehidin kolundan tedavi gördükten sonra Hakkari'deki görevine döndüğü belirtildi. Şehadet haberinin ardından şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.