Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi

10’uncu Sulh Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya ’görevi kötüye kullanma’ suçundan 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası istenen Dr. A.K, ’suçu bildirmeme’ gerekçesiyle 1 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan polis memurları Ş.Ü. ile C.İ. ilk kez hakim önüne çıktı.

‘Bazı izler birkaç saat sonra çıkar’
Sanık polis memuru C.İ. Karabağlar Polis Merkezi Amirliğinde ekip şoförü olduğunu, Fevziye Cengiz’i koridorda bankta otururken gördüğünü, bu sırada herhangi bir vurma, sövme görmediğini ve suçu ihbar etmemek gibi suçlamayı kabul etmediğini ifade etti. Adli Tıp Kurumu’ndan alınan raporla kendi verdiği rapor arasındaki çelişkiler olduğu yönündeki soruya Dr. A.K, dövülme halinde bazı bulguların hemen çıkmayabildiğini, bazı izlerin birkaç saat geçtikten sonra çıkabildiğini, çene ve gözdeki izle başındaki şişliğin daha sonra ortaya çıkmış olabileceğini ifade etti.
Hakim, davanın ağır ceza mahkemesindeki davayla birleştirilmesi talebinin şu aşamada reddine, olayla ilgili görüntülerin 25 Nisan günü sanık polis memurları ve Fevziye Cengiz ile birlikte izlenmesine ve karar vererek duruşmayı erteledi. 



Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/karakolda-dayaga-kamu-gorevlilerine-bildirmeme-davasi/gundem/gundemdetay/10.04.2013/1691632/default.htm



Etiketler: İzmir , Adli Tıp Kurumu , dövme , hapis cezası , 2011 , saat , Adli Tıp