Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!
Ergenekon ve Balyoz hükümlülerinin bir süre kaldığı Silivri Cezaevi'nde görev yapan 1500 infaz koruma memurunun 600'ü hakkında FETÖ ilişkisi şüphesiyle soruşturma başlatıldı.




Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü ve Silivri Adliyesi, Ergenekon, Balyoz, OdaTV davalarının başlamasından önce faaliyete geçmesiyle birlikte FETÖ'nün bir numaralı stratejik noktalarından biri haline geldi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre davaların başladığı 2008 yılı itibariyle bu cezaevinde görev yapacak infaz koruma memurlarını da örgüt belirlemiş. Şu anda bin 540 infaz koruma memurunun büyük bir bölümü FETÖ elemanlarınca alındığı belirlendi.
İLK BAŞLANGIÇ SİLİVRİDE 600 GARDİYANA İNCE TARAMA 
15 bin tutuklu kapasitesi olan Silivri Cezaevi'ne 2008 yılı itibariyle neredeyse her ay 100-150 arasında gardiyan alındı. Bu gardiyanlarının tamamı sınav yöntemiyle bu cezaevine yerleştiler. Şu anda bin 540 infaz koruma memurundan 600'ünün FETÖ tarafından işe yerleştirilmiş olmasından şüpheleniliyor. 600 infaz koruma memuruyla ilgili hem MİT hem de Emniyet İstihbarat çalışma başlattı. Bu kişilerin dolaylı olarak FETÖ ile bağlantıları didik didik araştırılıyor. Listenin belirlenmesinin ardından ilk olarak 43 kişinin örgütle direkten bağlantısı belirlendi. FETÖ'nün Silivri Adliyesi'ne de sızdığı ve katip, mübaşir olarak giren memurlarla ilgili de incelemenin yapıldığı öğrenildi.
ÇIPLAK ARAMAYLA TACİZ 
Özellikle Ergenekon, Balyoz ve ODA TV davaları tutuklularının ailelerine karşı yapılan kötü muamele o zamanlarda da gündeme gelmişti. Emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan çıplak aramalara isyan etmişti. Yine çok sayıda tutuklunun çocukları da bu yöntemle aranmışlardı. TBMM İnsan Hakları Cezaevi Alt Komisyonu, Silivri Cezaevi'yle ilgili hazırladığı raporda şu hususlara dikkat çekmişti: “Çıplak aramalar bu cezaevlerinde de mevcut. Ziyaretçilere de uygulanan çıplak aramalar tam olarak taciz boyutuna ulaşmış durumda. Bazı mahpuslar için ayrımcı uygulamalar bulunmaktadır” denildi.

ONGUNHABER 5 SENEDİR SÖYLÜYOR VE MÜCADELE EDİYOR
Ceza İnfaz Kurumları yani Cezaevleri bünyesindeki gerek cezaevi idarecileri, ve gerekse bazı cezaevi savcıları,cezaevi öğretmenleri ve diğer bazı yardımcı birimlerin personelleri ile koordineli oluşturulan bu örgütsel ağı aslında 2003 den beri tesbit etmiştik.
11/29/2010 itibarı ile yayın hayatına başlayan ongunhaber.com sitemiz,bu terör örgütüne karşı tavrını net olarak belirlemiş ve yayınlarını belgeli surtte oluşturmuş FETÖ adı verilen terör örgütüne ciddi darbeler indirmiş ve bu yolda ağır bedeller ödemiştir.
Herşeye rağmen ayakta kalmayı başaran ongunhaber.com  çizgisinden taviz vermeden bu mücadelede önceden mevzi alan ve sonradan uyananlarla el ele,gönül gönüle mücadelesine devam edecektir.