Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!
CHP'li müşahitlere ait olduğu iddia edilen bir Whatsapp grubunda CHP'li müşahitlerin yaptıkları oy hırsızlığını övünerek anlattığı ortaya çıktı. 




Seçimlerden sonra yerinden kıpırdamayan hakim ve savcılar ile yakından ilgilenileceği bilgisi alındı.


Muharrem İnce'nin provokasyon dolu açıklamasından sonra harekete geçen CHP'li müşahitler oy pusulalarını sandık alanı dışına çıkardı. Hakkında tutanak tutulan Akif Dağdelen isimli CHP'li müşahitin elinden oy pusulaları alındı.

 

CHP'nin resmi Sandık Takip Sistemi, seçim başlamadan sonuçlarını açıkladı.



Twitter ve Facebook'ta HDP ve CHP'li hesapların  #UrfadaOyÇalınıyor yaygarasının nedeni belli oldu. Suruç'ta HDP, Selahattin Demirtaş ve Muharrem İnce'ye  verilmiş pusulalar bulundu.

 

PKK'ya yakınlığıyla bilinen Hayri Tunç isimli sözde gazeteci, kullandıkları oyu paylaşan vatandaşları afişe ederek oyların iptal edileceğini iddia etti. 

 


Erzurum Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi'nde 1057 numaralı sandıkta görev yapan Saadet Partisi müşahidi kendi sandığında oy kullandıktan sonra başka sandıkta da oy kullanmaya çalıştığı için gözaltına alındı. 

SÜLEYMANCILARIN ELEBAŞLARI KAÇMAYA HAZIRLANIYOR
Seçim sonuçlarının gelmeye başladığı şu saatlerde Süleymancılar olarak adlandırılan Cemaat Lideri ve ileri gelenleri'nin Almanya ve avrupa ülkelerine daha önce aldıkları açık biletleri işleme kayup avrupaya kaçmaya hazırlandıkları bilgileri alınıyor.