İstanbul Pendik’te Güzelyalı Tren İstasyonu dün dehşete sahne oldu. İstasyona pompalı tüfekle gelen Mustafa Yetgin (21) burada gördüğü, okuldan çıkan 1’i kız 3 öğrencinin üzerine ateş açtı. Vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırıldı. Ama vurulan öğrencilerden 17 yaşındaki Helin Palandöken öldü.


Pendik'te silahlı saldırıda öldürülen Helin Palandöken'in katili Mustafa Yetgin’in, Palandöken'i uzun süredir taciz ettiği sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.
Milliyet gazetesinden Ferit Zengin'in haberine göre, olay sonrası kaçarak Pendik Güzelyalı Anadolu Lisesi’ne saklanan saldırgan, olay gerçekleştikten sonra kendisini takip eden  Polislerin okula girdiğini görünce, bir pencerenin camını kırarak aldığı cam parçalarıyla bileklerini kesti. Yaralanan öğrenciler Cemil Y. ve Deniz M. ise hastanede tedaviye alındı. Saldırganın bir süredir peşinde olduğu genç kızı, okul çıkışlarında takip ettiği öne sürüldü. Katilin ilk ifadesinde, öldürme gerekçesi olarak da kıskançlığı öne sürdüğü belirtildi.
KAYIT DIŞI, İNTERNETTEN SATINALINAN TAM OTOMATİK AV TÜFEĞİ CİNAYET ARACI OLARAK KULLANILDI,İNTERNET ÜZERİNDEN KAYITDIŞI SİLAHLANMA TAM GAZ DEVAM EDİYOR SAYIN YETKİLİLER...



Cinayetin ardıdnan;Helin Palandöken'in 18 Eylül'de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Gizli bir platonik sapığım var, sokağa çıkmaya korkuyorum” diye yazdığı anlaşıldı.



HELİN HEP ÖLDÜRÜLME KORKUSU İLE YAŞARKEN ADALET VE GÜVENLİK DAĞITTIĞINI ZANNEDENLER NERDEYDİLER?



Saldırganın bir süredir peşinde olduğu genç kızı, okul çıkışlarında takip ettiği öne sürüldü. Katilin ilk ifadesinde, öldürme gerekçesi olarak da kıskançlığı öne sürdüğü belirtildi.

17-10/14/59e0dc210f2545258073b73b.jpg

'KEDİ ALDIM SIRA KIZ DÜŞÜRMEKTE'

Helin Palandöken kedileri çok seviyordu. British Shorthair cinsi kediyi Twitter hesabından şubat ayında payaşan Helin, 'Yakında benimsin güzellik' notuyla paylaşmıştı. Öte yandan 3 Ekim'de de Katil Mustafa Yetgin'in aynı cins kedinin kucağında olduğu fotoğrafı Instagram hesabından “Allah’ın izniyle kediyi aldım sıra kız düşürmekte” ifadeleriyle paylaşması dikkat çekti.



SAPIK KATİL, EMNİYETTE SUSMA HAKKINI KULLANDI

Adliyeye sevk edilen Mustafa Yetgin, poliste susma hakkını kullandı. İntihar etmek isterken MOT timleri tarafından yakalanıp hastaneye götürülen ve tedavisinin ardından Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'ne götürülerek sorgulanan Yetgin soruları cevapsız bıraktı.

1814876_7_1507971619mLl17

Polis yaptığı araştırmada, Mustafa Yetgin'in olaydan 3 gün önce pompalı tüfeği Tuzla'da bir av bayisinden olayı gerçekleştirmek için aldığını belirledi.

1814876_8_15079718765CZJQ

Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!

OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA
Pendik'te lise öğrencisi Helin Palandöken'in Mustafa Y. tarafından öldürülmesiyle ilgili soruşturmada Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi daha gözaltına alındı. Mustafa Y'yi aracıyla olay yerine getiren arkadaşı H.C ve olayda kullanılan silahı satan av bayii gözaltında…

BİR EVLADIMIZI DAHA SAPIK KATİL KURBANI ETTİK, O TOPRAĞIN ALTINDAYKEN KİMLER ÜZERİNDEN PRİM YAPACAK...



BURASI ACISINI BİLE YAŞAYAMAYAN İNSANLARIN ÜLKESİ


HER GÜN GÖRDÜĞÜMÜZ KAHREDİCİ BİR RESİM,YETER ARTIK...