Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi
Türkiye için planlanan çatı operasyonunda hezimete uğrayan Monşer Emsalettin Amca CIA'nın Sponsorluğunda"aşırılık yüzleşmek için kapsamlı bir Arap stratejisi doğru sonuçlarını takip" konferansında sahiplerine ben burdayım dedi.


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ile MHP'nin adayı olan, MHP milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Mısır'da sürpriz bir görüşme yaptı. İhsanoğlu, Mısır'ıın Darbeci Diktatörü Şerefsiz Sisi ve  Sponsoru CIA Başkanı John Brennan ile görüştü.

Görüşme Mısır'da gerçekleşti. Mısır İstihbarat Servisi Başkanı Halid Fevzi, CIA Başkanı Brennan'ın özel müsteşarı Theodore Singer ve ABD'nin Kahire Büyükelçisi Robert Stephen Beecroft da görüşmede hazır bulundu.
MHP milletvekili adayı İhsanoğlu ile CIA Başkanı'nın, iki ülke arasındaki ilişkiler, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ile terörle mücadele konusunu ele aldıkları belirtildi.
MHP'nin İhsanoğlu-CIA Başkanı görüşmesinden bilgisi yok. MHP Lideri Bahçeli'nin danışmanı Metin Özkan konuyla ilgili Ulusal Kanal'ın sorularını yanıtladı. Özkan "bizim haberimiz yoktu. Görüşülüp görüşülmediği konusunda bir bilgimiz yok" dedi.

SİSİ HEMEN ARDINDAN CIA BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Abdulfettah Sisi, bu görüşmenin ardından CIA Başkanı John Brennan ile görüştü. Daha önce açıklanmayan görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler ile terörle mücadele konusunun ele alındığı belirtildi.

Görüşmede Mısır İstihbarat Servisi Başkanı Halid Fevzi, CIA Başkanı Brennan'ın özel müsteşarı Theodore Singer ve ABD'nin Kahire Büyükelçisi Robert Stephen Beecroft'un da hazır bulunduğu ifade edildi.





Türkiye için planlanan çatı operasyonunda hezimete uğrayan  Monşer Emsalettin Amca CIA'nın Sponsorluğunda"aşırılık yüzleşmek için kapsamlı bir Arap stratejisi doğru sonuçlarını takip" konferansında sahiplerine ben burdayım dedi.