'Bir komplonun ilk tedbiri, herkesi bir komplonun var olmadigi konusunda ikna etmektir. '
— Gary Allen, None Dare Call It Conspiracy





Çoğu zaman içinde bulunmaktan gurur duymakta zorlandığım lâkin yine de şahıs şahıs konuştuğumda yine de ümidimi kaybetmemeyi prensipte de olsa benimsediğim yurdum insanlarından müteşekkil bu toplumun derhal bilgilenmeye,bilinçlenmeye, teori bazında bile olsa komplo açıklamalarını mutlak surette değerlendirmeye acilen uyanık davranmaya ve kafa yormaya ihtiyacı vardır.

En Temel ve Başlangıç İdda:
Bilinen yada Bilinmeyen,bazı güç merkezlerinin tarihin gelişimi üzerinde sıradan insanlar tarafından farkedilemeyen bir etkiye sahip oldukları düşüncesidir. belirli bir güç odağının uzun vadeli planlar yaparak tarihin akışını degiştirdiği ve kendi hedeflerine uygun olan bazı büyük sosyal değişimler olusturduğu hatta bu örgütlü yapıların belli bir coğrafyaları kan denizine çevirerek,Hem Ekono-Terör daha doğrusu Ego Manyak Neoliberal ve Neo Konservatif seçenklerr ile yeni bir dünya kaosu dayattığı,para-su ve gıda üzerinden yeni bölgesel ve konvansiyonel savaşlar ardından da savaşları birleştirerek Kıyamet Projesi (Armageddon) oluşturarak Nihai bir hedefe varmaya çalıştığını yıllardır temel komplo projesi olarak dilimin döndüğü,aklımın aldığınca anlatmaya çalıştım (yanlız ne yazık ki, her erken uyanan ve çevresindeki insanları uyaran kişi ve ailelere yapılanların ilk ve ikinci aşamadaki komplolar ben ve ailem adına da yapılmaya başlandı,üçüncü aşamada malumdur aynı hablemitoğlu,mumcu, bitlis ve yazıcıoğlununa yapılanlar bir gün mutlaka bendenize de yapılacaktır,bunu unutmayın ) karşıma çıkan engelin altını karıştırğım zaman sürekli surette, merkezinin şu an paralel örgüt adı verilen bu noktadan çıktığını defalarca tecrübe ettiğim bu iğrençlikler dizisi öncelikle ailem  üzerinden,Babam ve mücadelesi adına yapılan bu asimetrik psikolojik  harekat şahsıma doğru çevrildi hem asimetrik psikolojik harekat, hemde sistematik itibarsızlaştırrma şekilnde yapıldı, halen yapılmaya devam ediliyor...
Ancak yakın ve uzak çevremde bazi insanlar bu bakis açisina ısrarla "komplo teorisi" adı verdiler ve komplo teorisinin dünyayı ve içinde bulunduğumuz toplumu anlamak için son derece kötü ve eksik bir yöntem oldugunu öne sürdüler. Onlara göre, sosyal olayların arkasında bazı güç odaklarının planlı eylemlerinin, yani "komplo"larının var olduğunu düşünmek, bir tür paranoyadır. Aksine, sosyal olaylar, birbirinden çok farklı ve bağımsız etkenlerin biraraya gelmesiyle oluşur ve dolayısıyla bir grup insanın bu olayları yönlendirmesi asla mümkün olmaz.
Bazen ölçeği büyüterek,bazende şahsım ve aileme kadar küçülterek belgeli bilgiler ile bendenize,aileme içinde bulunduğum topluma,ülkeme ve mensubiyetinden şeref duyduğum ÜMMET'e yapılanları anlatmaktan geri durmayacağım,sabrı,erdemi ve imanı olan herkes çok rahat anlayacak...
Levent Kemal Müstear Namlı Dostumuzdan Alınan ve Uzun Süredir Yayınlamayı Ertelediğim Dosyaları Belgeli Olarak Yayınlama Kararı Aldım.

BAKALIM PARALEL ÖRGÜT BU BELGELER KARŞISINDA ŞAHSIMA NASIL BİR SALDIRI YADA SALDIRILAR YAPACAK İZLEYELİM BİRLİKTE...



VARAN-1-

Uluslararası Cinayet ve Algı Esareti Şebekeleri (ABD/CİA – İsrail/Mossad – İngiltere/MI5 - Almanya/BND ) tetikçiliği yapan Gülen company’nin ABD’de kimlere kimler aracılığı ile kaç para transfer ettiği ve hangi kampanya amacı ile transfer ettiğine dair listenin TEKSAS –  HOUSTON bölgesi tam sıralı liste aşağıdadır. Bu liste önceki yazımızda belirttiğimiz “dağınık merkezilik” üzerine şekillenmiş bir para transfer listesidir.
     TEKSAS – HOUSTON listesi toplam tutarı : 1. 452 . 210 $ ‘dır.

     İşte Liste :

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de! İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de!

Şimdilik bu kadar diğer eyaletler ertesi günlerde... 

Ey Paralel Örgüt

Sana İnanan yada Umut,Tehdit ve Şantajla Boyun Eğen Esnaf,Tüccar,İşadamı,Memur,Üst Bürokrat ve Politikacı ve Sanatçılardan Sömürerek Topladığınız Paraların Fehullah GÜLEN Hocanızı A.B.D de tutmak adına rüşvet olarak verdiğinizi belgeledik onuda yayınlayacağız. istediğiniz hukuki veya gayri meşru yönetmelerinize, asimetrik psikolojik ve sistematik metodlarınıza yüksek hız verin.

Haydi Belgeyle Çık Karşıma Paralel Örgüt!!! 

Hablemitoğlu,Mumcu,Üçok,Bitlis ve Yazıcıoğlu Cinayetlerinin taşeronu kimdi!!! 

Kimlere ne kadar rüşvet verildi,nasıl planlandı,kimler kullanıldı,hangi frekans dalgaları çakıştırılarak bombalar patlatıldı,helikopterler düşürüldü ?

Rüşvet Listenizde Bu Organizasyonları Gerçekleştiren ABD li Şirketler'de varmıdır?

Konuşsana  Paralel Örgüt !!!



İlluminati ile İlişkin ne ?