İran'da Art Arda Terör Saldırıları İran'da Art Arda Terör Saldırıları
Milli İstihbarat Teşkilatı Eski MüsteşarıHakan Fidan, 25'inci Dönem milletvekili genel seçimleri aday adaylığı başvurusunu geri çekti.



Fidan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi :
"Gördüğüm lüzum üzerine, bugün itibariyle 25'inci Dönem milletvekili genel seçimleri aday adaylığı başvurumu geri çekmiş bulunuyorum.
Ülkeme ve milletime hizmet yolunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tevdi edilen her vazifeyi hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağım. Bu vesileyle, destek ve itimatlarından dolayı, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve aziz milletimize şükranlarımı arz eder, saygılar sunarım. Dr. Hakan Fidan."

Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili aday adaylığından geri çekilme talebini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki istişare sonrasında bildirdiği öğrenildi. 
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hakan Fidan'ın AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusundan geri çekilme talebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu arasında istişare edildi.  
İstişarede, Fidan'ın söz konusu başvurusunu geri çekme talebi uygun bulundu. Bunun üzerine, Fidan, AK Parti'ye yaptığı başvuruyu geri çekti.