Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi
Pazar günü İslami değerlere hakaret eden pankartlar açan ve uygunsuz davranışlarda bulunan eşcinseller, üniversitede etkinlik düzenledi.




Boston Gay Men's Chorus isimli yalnızca eşcinsellerden oluşan grup pazar akşamı Boğaziçi Üniversitesi'nde konser verdi.


Grubun konseriyle ilk kez Müslüman bir ülkede eşcinseller konser gerçekleştirdi. Paralel yapılanmasının yayın organlarından Today's Zaman bu eşcinsellere destek verdi.



KONSER ÜNİVERSİTENİN LGBTİ ÇALIŞMALARI KULÜBÜ'NÜN
Sadece eşcinsel erkeklerden oluşan Boston Gay Men's Chorus (Boston Eşcinsel Erkekler Korosu)'nun, 110 kişilik ekibiyle Ramazan ayının 10. Gününde Zorlu Center'da vereceği konser, yoğun tepkiler üzerine iptal edilmiş ve Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılacağı duyurulmuştu. 



Üniversitenin LGBTİ Çalışmaları Kulübü'nün faaliyeti olarak yapılan konserin ücretsiz olarak gerçekleşmesi, konserin kimin sponsorluğunda gerçekleştirildiği sorusunu akıllara getirdi.
Ortadoğu turu kapsamınca önce İsrail'i, ardından da Türkiye'yi ziyaret eden koronun şefi, İstanbul'daki konserle ilgili yaptığı açıklamada, "Müslüman bir ülkeye yaptığımız ilk tur olacağı için çok önem veriyoruz" ifadelerini kullanmıştı.



ABD İSTANBUL BAŞKONSOLOSU DA KATILDI
Sosyal medyada büyük tepki çeken organizasyona kendisi de eşcinsel olan ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter'ın da katıldığı açıklandı.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ TABİİ Kİ DEMİŞ!
Grupta yer alan isimlerden Reynolds, "Biz bir şey yapmak zorunda kalmadık. Onlar bize geldi ve bizi sunmaktan onur duyacaklarını söylediler. Üniversite yönetimi de 'Tabii ki' dedi" diye anlatmıştı.



PARALEL TERÖR ÖRGÜTÜNDEN TAM DESTEK
Paralel devlet yapılanmasının lideri olduğu ifade edilen Fetullah Gülen ve Grubu'nun İngilizce yayın organı Today's Zaman da, "Şov devam etmeli" başlığıyla eşcinsel gruba destek vererek, Türkiye'de konser yapmasının önemli olduğunu iddia etmişti.