MHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ertan Yılmaz, İyi Parti’nin İzmit İlçe Başkanlığına atanıp AKŞENER'den onay alamayan eski MHP’li Yasemin Met’in fotoğraflarına tepki gösterdi. 




İyi Parti’nin Kocaeli’de İzmit İlçe Başkanlığı’na MHP’de de aktif görev almış bir isim olan Yasemin Met atandı (ama adını açıklayamayacağımız haber kaynağımız bu atama'nın Meral AKŞENER tarafından  onaylanmadığı ve buna tepki olarak,Kocaeli Teşkilatı'nın topluca istifa ettiği yönünde) 1 Kasım seçimleri öncesi MHP’ye destek veren, eski Asena Met,sosyal medyadaki özenli(!) paylaşımları sayesinde olay oldu.

MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ertan Yılmaz, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Yasemin Met’in fotoğrafını eleştirdi. Yılmaz, Met'in elindeki, "Sen gittin biz sı...k" yazısı bulunan süs aparatını tutarken ki çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Yılmaz, bu fotoğrafın üzerine “Aylardır merakla beklenen İyi Parti'nin İzmit İlçe Başkanlığına Yasemin Met Hanım atandı. Partinin durumu budur” ifadesini not düştü. Yılmaz, yazısının sonuna da dışkı ikonu ekledi.
İşte Ertan Yılmaz'ın  Paylaşımı:



İşte Yasemin Met'in Özenli (!) Paylaşımlarıı 

Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi

İSTİFALAR PEŞPEŞE GELMEYE BAŞLADI
Eski DYP Milletvekili Cevher Cevheri de kurucu üyelikten istifa etti. Cevheri’nin başkanlık divanında görev beklediği, verilen sözün yerine getirilmediği gerekçesiyle istifa ettiği kaydedildi.

İKİNCİ
DARBE ARDINDAN GELDİ; YENİ ATANAN İL BAŞKANI ROTARYEN HALUK ULUSOY İSTİFA ETTİ !





İyi Parti’de Kocaeli il Başkanı Haluk Ulusoy’un sağlık problemlerini gerekçe göstererek görevini bırakmasının ardından 65 kişinin daha parti üyeliğinden istifa ettiği ileri sürüldü.İyi Parti’de sular durulmuyor. Kocaeli İl teşkilatı flaş bir haberle sarsıldı. Partinin il başkanlığına henüz bir hafta önce atanan Haluk Ulusoy görevinden istifa etti. Ardından istifa eden İl Başkanı Haluk Ulusoy’un İzmit ilçe başkanı olarak atadığı Yasemin Met’in de genel merkezden onay alamaması bardağı taşırdı.Kocaeli İl Teşkilatı’nda asıl tartışma yaratacak iddia ise gün ortasında ortaya çıktı. Ankara kulislerini sarsan bilgiye göre İl Başkanı Ulusoy’un görevi bırakması neticesinde 65 kişi partiden istifa etti. İyi Parti’nin Kocaeli il teşkilatında üye olan isimlerin istifalarını Meral AKŞENER’in ikametine posta ile gönderdikleri, konunun kamuoyundan sır gibi saklandığı ileri sürüldü. 

 


Rotary Federasyonu ve Rotary Vakfı diye ikiye ayrılıyor. Rotary Vakfı uluslararası bir kuruluştur. Dünyada 200 den fazla ülke ve bölgede kurulu olan otuz altı bin kusur kulüpte bir milyon iki yüz bin Rotaryen’in bir araya gelip fonladığı, merkezi Chicago’da bulunan bir vakıftır. Vakfımız finansal boyutlarına gelirsek yıllık cirosu bir buçuk milyar dolar gibi bir rakkamdır.  Bill Gates Vakfı , Unicef ve Dünya Sağlık Örgütü gibiorganizasyonlarla işbirliği içerisindedir.Haluk Ulusoy. Beş yıldızlı Wellborn Otel’in sahibi olan Haluk Ulusoy aynı zamanda UIlusoy Kağıtçılık A.Ş.’nin de yönetim kurulunda yer alıyor. Haluk ulusoy Kocaelide yerel gazetelerde Haziran 2017 itibirayle köşe yazılarına başladı.



EDİRNE’DEN,YALOVAYA KADAR ROTARY KULÜPLERİ'NİN FEDERASYON BAŞKANI
Haluk ulusoy,Gürcistan göçmeni, 25 yıldır Rottary kulüplerinde görevli,
Uluslararası 2420 bölge diye adlandırılan bir ucu Edirne’de diğer ucu körfez bölgesinden Yalova’ya kadar uzanan İstanbul’un dahil olduğu bölge sınırlarındaki 73 tane Rotary kulübünün bulunduğu federasyonun başkanı.