Nazilli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü mahkumlara uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle yargılanan İnfaz Koruma Memuru Bahtiyar Kurt (33), 44 yıl hapis cezasına çarptırıldı.




Olay, Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi'nde 2015 yılında meydana geldi. İnfaz Koruma Memuru Bahtiyar Kurt (33), 2011 yılında infaz koruma memuru olarak göreve başladı.


Mahkumlarla arasının çok iyi olduğu öğrenilen Kurt, bir süre sonra cezaevine uyuşturucu madde sokmaya başladı, Türkiye Tarihinde En Üst makamdan en ast makama kadar 4 sene tabiri caizse uyuyan yada uyuma pozu veren başka bir kurum varmıdır? diyen hukuk ve basın çevreleri şaşkınlık içinde,bu durumu C.T.E'nin nasıl izah edeceği vatandaşlar arasında merak konusu oldu?
C.T.E. NASIL BİR KURUMDUR Kİ 4 SENE HABERİ OLMAMIŞ ...
Bahtiyar Kurt, iddiaya göre 100’ün üstünde mahkumla uyuşturucu ticareti yaptı. Durumu alışkanlık haline getiren Kurt'un şüpheli hareketleri, meslektaşlarının gözünden kaçmadı. 6 Kasım 2015’te cezaevinden içeriye giren gardiyanın üstünü arayan diğer infaz koruma memurları, 103 gram esrar, 3 gram eroin ele geçirdi. Nazilli Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen Bahtiyar Kurt, tutuklanarak Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. (Gardiyandan 4 Sene Haberi Olmayan Ceza Tevkifevleri'nin Bir Stajer Cezaevi Öğretmeninin Cep Telefonu Şarj Aletini  XRay Cihazından Çantada Geçirirken Görüldü Diyerek Dava Etmesi, Mahkemede,İlk Celsede Beraat Eden Stajer Cezaevi Öğretmenine Asalet Vermeyip Süründürmesi Ne Kadar Komik Değilmi?)



BİR DEVLET KURUMU 4 SENE UYUYORSA O TEŞKİLATIN TÜMDEN LAĞVEDİLMESİ GEREKİR
Bahtiyar Kurt'un son yargılanması Nazilli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Cezaevindeki mahkumların ve infaz koruma memurlarının ifadelerinden yararlanan mahkeme, mahkumlara uyuşturucu satan gardiyanın 44 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Bahtiyar Kurt, tekrar halen tutuklu bulunduğu Denizli D Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
YILDIRIMLAR OLUŞTURAN YAVUZ ŞAHISLAR, BU OLAYDA NE YORUM YAPTILAR ACABA?
Zanlının avukatlarının, kararın bozulması için Yargıtay Başsavcılığına başvuruda bulundukları öğrenildi.
BENZERLERİ SIK SIK OLAN BU OLAYLAR BİR DEVLET TEŞKİLATI'NIN KENDİNİ ANLATMASI DEMEKTİR C.T.E. BİR GÜN SİZE KARŞI YAPILAN BİR KALKIŞMADA DA  UYUYABİLİR BİZ UYARIYORUZ, GERİSİ SİZE KALMIŞ...

NAZİLLİ E TİPİ KAPALI-AÇIK CEZAEVİ'NDE YANGIN TATBİKATI

NAZİLLİ E TİPİ KAPALI-AÇIK CEZAEVİ'NDE YANGIN TATBİKATI

NAZİLLİ E TİPİ KAPALI-AÇIK CEZAEVİ'NDE YANGIN TATBİKATI

Maden Faciası Sonrası  4 Gözaltı! Maden Faciası Sonrası 4 Gözaltı!

NAZİLLİ E TİPİ KAPALI-AÇIK CEZAEVİ'NDE YANGIN TATBİKATI