Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi
Gerek MHP Genel Merkezi ve TBMM'de,gerekse Taşra teşkilatlarında görevli bazı BozŞakirdler ve Kuyrukları hakkında isim isim,detaylı ve belgeli bilgilerimiz olmasına rağmen etik ve estetik olmayacağını düşündüğümüz için hep sustuk ama artık yeter...



Asla ve asla Ülkücüleri ve MHP yi karalamak niyetinde değiliz,
Amacımız derdimizden tomurcuklanmıştı,derdimizin tomurcukları bahar çiçekleri açtı.
Bu güne kadar kendilerini her zaman ve her zeminde ortak değer olarak bilip kabul ettiğimiz efsunlu kelimeler ve ifadelerle gizlemeyi kısmen de olsa başaran bazı BozŞakird'ler ve Kuyrukları artık kendilerini gizleme gereği duymuyorlar,bunun ispatlarını bir bir sıralayacağız hem bu haberde,hem de bundan sonra

Biz MHP'nin ve Ülkücülerin Tek Başbuğu Merhum ALPARSLAN TÜRKEŞ,tek Lideri Dr.Devlet BAHÇELİ Biliyorduk.
30 yıl önce MÇP'nin kuruluşundan beri Ülkücülerin içine çeşitli vesilelerle sızan Paralel Örgüt,Hem MÇP,Hem MHP'de her süreçte izli gizli kendi lehlerine Etkili Platformlar oluşturdu,tepe noktalarda ya Şakirdlerini yada bir şekilde müttfeik kuyruklarını değerlendirdi,
4 Kasım 2012 Genel Başkanlık Seçimleri Öncesinde MHP Lideri Dr.Devlet BAHÇELİ ve Kadrosuna ezici çoğunlukla görev veren delegeler,paralel kıskaçta olan MHP'nin Ülkücü kalabilmesi yani Y-MHP olmaması için göreve devam demişlerdi.

Belli bir zamana kadar Paralel Örgütle aralarında nerdeyse küfürleşmeye varacak diyaloglar yaşanan,hatta Paralel Kanal STV Kameraman ve Habercilerinin İstanbulda Onurlu Ülkücüler tarafından dayak yemesine kadar ilerleyen bu soğukluk Başbakan Erdoğan düşmanlığında birliktelik mi oluşturdu,Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı Paralel Örgüt'e uzak durma refleksine galebe mi çaldı bilinmesi zor bir denklem,Merhum Bağşbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in kabrinde kemiklerini sızlatacak bu durumun, MHP Lideri Dr.Devlet BAHÇELİ'nin bilgisi içindemi,dışındamı paralel örgüte sözcülük yapılmaktadır bunu zannetmemekle birlikte yorum yapmaktan da imtina ediyoruz,lâkin bildiğimiz bir şey var ki MHP Lideri Dr.Devlet BAHÇELİ'nin paralel örgüte sıcak bakmayan söylemleri ve tavırları,kesin ifadeleri vardır ve devam edegelmektedir.

Bu aşamadan sonrakimseyi itham etmeksizin,hedef almaksızın üç ayrı haber sitesinde bulunan haberlerin kelimesine bile dokunmadan aynen,hatta linklerini de vererek örneklemeler yapacağız sonra da yorumu okuyucu'nun yapmasını bekleyeceğiz.

1.HABER
HABER SİTESİNİN ADI: www.habervitrini.com
HABER YAYIN TARİHİ:11.04.2014
HABER:
Oktay Vural, cemaat okullarına sahip çıktı
Oktay Vural, Asıl yabancıyla işbirliği bu okulları karalamak
MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Günlük programına konuk oldu ve Samanyolu Haber Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevaplandırdı.
Son günlerde her kesimden insanın tepkisini çeken, hükümetin yurt dışındaki Türk okullarını kapattırma faaliyetlerine dair konuşan Oktay Vural, "Bir devlet kendi vatandaşlarını dışarıya şikayet eder mi?" diyerek tepki gösterdi. Devletin böyle bir yok etme propagandası yürütmek yerine Türk Okulları'nın hakkını hukukunu koruması gerektiğini belirten Vural, "Türk okulları bir değerdir, bu kurumların kötülenmesi ilişkileri ortadan kaldırır" diyerek uyarıda bulundu.. "Milli olan, yabancılarla işbirliği yaparak kendi vatandaşını kötüler mi?" sözleriyle Başbakan ve AKP hükümetini eleştiren MHP'li Vural, "Allah bizi ceberrut düşünceden korusun diyorum.." ifadelerini kullandı..

"Kendi değerinizi yabancılara şikayet ediyorsunuz"

"Asıl yabancıyla işbirliği bu okulları karalamak"

“İnsan kendi ülkesinin ürettiği değeri kötüler mi?”

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural yurtdışındaki Türk okullarını kapatmaya çalışmanın milli bir politikayla ilgisi olmadığını söyledi. Vural

"Asıl bu okullar aleyhinde çalışmak, Türkiye'yi yabancılara şikayet etmektir" dedi.

Hükümetin dünyadaki Türk okullarına yönelik giriştiği karalama hamlesine tepkiler dinmiyor. Samanyolu Haber Tv'de yayınlanan Günlük programına katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Abdullah Abdulkadiroğlu’nun sorularını cevapladı. Bu okulları kapatmaya çalışmanın Türkiye'yi kötülemek olduğunu söyledi.

“Türk vatandaşlarının oluşturduğu bu değerleri bu kurumları yabancılara şikayet etmek üzere Türkiye’yi dışarıda kötülüyorsunuz gammazlıyorsunuz ihbar ediyorsunuz. Bir devlet bunu yapar mı?”

Vural yurtdışındaki Türk okullarının bulundukları ülkelerin kurallarına göre kurulduğunu hatırlattı.

“Ziyaret etmezsin diyeceğim olmaz, şunu yapmazsın diyeceğim olmaz. Devletin gücünü kullanarak bir insan kendi vatandaşını kötüler mi ya kendi insanını kötüler mi? 

Vural asıl yabancılarla işbirliği yapmanın bu okullar aleyhinde kampanya yürütmek olduğunu söyledi.

“Devletin gücüyle insanlara zulmetmek ortadan kaldırmak şantaj uygulamak üstelik yabancılarla işbirliği yaparak. + milli birisi yabancılarla işbirliği yapar mı? Neresi milli bunun? Nasıl milli bir de kalkıp diyorlar ki yabancıya şikayet ediyorlar. Yabancıya şikayet eden sensin. Yabancıya şikayet ediyorsun.”
2.HABER
HABER SİTESİNİN ADI: www.gazete2023.com  (BU SİTE MHP GENEL MERKEZİNİN BAZI DANIŞMANLARI VE BAZI YETKİLİ İSİMLERİ ARACILIĞI İLE YAKIN TEMASTADIR,ZAMANINDA PARALEL KISKACA KARŞI ÇALIŞMALAR YAPMIŞTIR) 
HABER TARİHİ: 24.06.2014 SAAT:10:37:28

HABER: 
Oktay Vural CEMAAT'e sahip çıktı
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Hizmet Hareketi’ne yönelik kumpas planlarına sert tepki gösterdi. Sahte delil ve belgelerle hareketi yok etme girişimini 'rezalet' olarak tanımlayan Vural, “Anlaşılıyor ki birtakım dalgalar aracılığıyla sivil toplum örgütlerini, sivil toplumu açıkçası terörize etme, sivil toplumu yok etme operasyonundan başka bir anlam taşımıyor.” ifadesini kullandı.
 
  MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Hizmet Hareketi’ne yönelik kumpas planlarına sert tepki gösterdi. Sahte delil ve belgelerle hareketi yok etme girişimini 'rezalet' olarak tanımlayan Vural, “Anlaşılıyor ki birtakım dalgalar aracılığıyla sivil toplum örgütlerini, sivil toplumu açıkçası terörize etme, sivil toplumu yok etme operasyonundan başka bir anlam taşımıyor.” ifadesini kullandı.

TBMM’deki makamında gazetecilerin sorularını cevaplandıran MHP’li Vural, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Meclis’e soru önergesi olarak taşıdığı, Hizmet’e yönelik kumpas iddialarını değerlendirdi. Planı rezalet olarak nitelendiren Vural, “Buna bakıldığı zaman doğrudan doğruya bir siyasi otorite yargı sürecine müdahale ediyor. Bir algı operasyonu ve kara propaganda faaliyeti uygulanmış oluyor. Darbe planı denir ya, işte plan bu. Kumpas bu. Sorulan sorular, bu metni dikkate aldığınız zaman siyasi otorite önce bir suç ihdas ediyor, suç üretiyor ondan sonra suçlu bulup delillerini oluşturma aşamasına geliyor. Görülmektedir ki bu yoğun gündem içinde kendi sorumluluğunun üstünü örtmek amacıyla yeni düşmanlıklar üretiyor.” diye konuştu.

"SİVİL TOPLUMU TERÖRİZE EDEREK YOK ETME ÇABASI İÇİNDELER"
Bu tür girişimlerin kin ve nefret suçu olduğunu belirten Vural, “17-25 Aralık süreci içinde yolsuzluklardan hesap vermesi gereken hükümet, bu yolsuzlukların hesabını sormamak için bir darbe söylemi geliştirdi, bu söylem geliştirildikten sonra suçu buldular, delillerini oluşturmak amacıyla birtakım faaliyetlere giriyorlar. Bu anlaşılıyor ki birtakım dalgalar aracılığıyla sivil toplum örgütlerini sivil toplumu açıkçası terörize etme sivil toplumu yok etme operasyonundan başka bir anlam taşımıyor. Bir suç bir suçlu varsa hukuk üzerine gitmelidir. Görülüyor ki siyasi amaçlı hukuku ortadan kaldıran hukuksuzluğu meşrulaştıran bir yaklaşım tarzı bu kabul edilebilecek gibi değil, gerçekten çok vahim. Yani bir İçişleri Bakanı doğrudan doğruya savcı olmuş, hakim olmuş, toplumun birçok kesimini, iş adamlarını öğrencileri herkesi suçlu gösterecek bir çaba içerisine girmiş bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

"BAŞBAKAN BU KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMALI"
Başbakan’ın, bu konuyla ilgili açıklama yapmasını ve toplumu bilgilendirmesini isteyen Vural, “Topyekûn camiaları hedef alan, herkesi suçlu hale dönüştüren bu yaklaşım tarzı tam manasıyla kin ve nefret suçudur. Bir parti devletinin ne kadar acımasız hale gelebildiğini göstermesi bakımından son derece önemlidir. Bu belgeler konusunda hükümetin bir açıklama yapması gerekir. Başbakan böyle bir çalışma olup olmadığını ortaya koymalı. Kim bilir başkaları hakkında ne planlar hazırlanıyor.” şeklinde konuştu.

"VAKIF ÜNİVERSİTELERİNİ DEVLET TEHDİDİ İLE YÖNLENDİRMEK İSTİYOR"

3.HABER:
HABER SİTESİNİN ADI: www.haber5.com
HABER TARİHİ: 15 Kasım 2013,Cuma SAAT:00:34:16
Cemaate MHP'den dershane desteği
Dershanelerle ilgili kapatılma kararı cemaat ile hükümetin arasını bir kez daha açtİ 

Dershanelerle ilgili tartışma giderek büyüyor! Erdoğan'ın açıklamalarının ardından başlayan ve Zaman gazetesinin ortaya attığı iddialar bugün bir kez daha alevlenen tartışmalara muhalefette katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, dershanelere destek çıktı, kapatılmasının eğitime darbe vuracağını iddia etti.

MHP, dershanelerin yaşadığı problemlerin ele alınması için meclis araştırma komisyonu kurulmasını önerdi. Önerge sahibi MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, hükümetin "dershaneleri kapatacağız" açıklamasını eleştirdi.

Dershanelere ailelerin daha fazla anlam yüklemeye başladığını, öğrenci takip sistemi ve kariyer planlama gibi hizmetlerle bir çok soruna çözüm bulduğunu anlatan Topçu, dershanelerin bir ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Bölgelere göre okulların eğitim kalitesinin değiştiğini belirten Topçu,"Dershaneler
öğrenciler arasında fırsat eşitliği sağlıyor" dedi.

GECE KONDU ÇOCUKLARININ DURUMU

Gece kondu bölgesinde okuyan çocuk ile diğer bölgelerde derse giren çocukların aynı sınava tabi tutulduğunu ve bazı öğrencilerin ise derslerinin boş geçtiğini anlatan Topçu, dershanelerin fırsat eşitliği oluşturduğunu, bölgeler arasındaki fiyat dengelenmesiyle de bunun sağlandığını ileri sürdü.









ÖNEMLİ NOT:
ONGUNHABER OLARAK HİÇ BİR ŞAHSI YADA KİTLEYİ HEDEF ALMIYORUZ,HİÇ BİR ŞAHIS YADA KİTLE HAKKINDA İTHAMDA BULUNMUYORUZ, SADECE HABERLERİ OLDUĞU GİBİ YAYINLAYARAK OKUYUCUNUN BAZI MANEVRALARI DAHA NET GÖREREK DÜŞÜNMELERİNİ SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ.
DÜŞÜNMENİN ZAMANI GELMEDİMİ ARTIK SİZCE?